IKEA

Helgen spenderade jag med Louise! från fredag kväll till söndag eftermiddag hann vi med två bio besök, en dag i Boston, middag på Olive Garden, IKEA, brunch på Mel's och s'mores grillning! En perfekt helg!
Helgerna går ju så sjukt snabbt. Helt plötsligt är det måndag igen liksom, så det är gött när man har gjort mycket kul under heljgen så man orkar med en hel vecka av jobb! 
I lördags var tanken att vi skulle gå på en gratis konsert med Gavin Degraw, Off Monsters and Men och Backstreet Boys men jääävlar va mycket folk det var, vi var där drygt en timma innan och vi såg inte ens scenen. Så vi tyckte inte riktigt det var värt att vänta på något man ändå inte skulle se, och knappt höra! Strosa runt i Boston Common tyckte vi lät som en bra ide, men självklart är parken fuuullt med människor och tält. Det var en festival, eller något "Boston Freedom Rally" hette det och det var haschbrownies, weed, folk som rullade joints, magic cookies och aaaallt som hade med maya och röka på att göra. Helt sjukt. Det var som att det var laglit för en dag för poliserna stod och chillade och omringade parken. Det skulle ju aldrig hända i Sverige. Så de va lite kul att kolla på men vi drog hemåt efter lite middag på en restaurang i Boston. (Rock Bottom mamma och Josse) 
 
Skönaste skåningen har vi här ja
 
 
Några pårökta goa gubbar spelade lite musik
 
 
 
 
 
S'mores!!
 
 
 
Första gången jag och Louise smakade gjorde S'mores! Gott va det ju.
 
 
Och på söndag efter lite våfflor på Mel's här i Wayland bar det av mot IKEA!!! Köttbullar, Mos, LINGONSÅS OCH SALTLAKRITS asså det smakade så fint alltihop. Inte för att jag är ett stort fan av köttbullarna men resten va ju heaven! En kanelbulle blev det till efterrätt också. Gaah så gottigt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Måndag och tisdag har varit som vanligt, inte mycket har hänt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0