Monday

Hi ya'll!! 
 
Ville mest bara slänga in ett inlägg för att tala om att det endast är två veckor tills jag lämnar Sverige!! Det är så sjukt snart. Äntligen börjar det här kännas på riktigt! Jag SKA flytta till Boston. Herregud. Måste ju börja packa. Hur ska jag klara av att packa ner mitt liv i en resväska för ett år? Aja, som tur är finns det ju en del shopping i USA (mmmhm dräggeldräggel) så ska tänka på att inte ta med mig för mycket, sen att jag inte kommer klara det är en annan femma, men jag kan ju ha det i bakhuvet när jag packar i alla fall.
 
Nu är det dags för mig att pallra mig till gymmet! Bränna lite fett som jag så gott kommer käka till mig igen när jag är i Boston... Nej jag ska försöka att inte trycka i mig massa pacakes och skit. 
 
 

Rumpaaaa

Ahh har sån träningsvärk i röven va. Men det är skönt att känna att man kämpade de två och en halv timma jag och Malin spenderade på gymmet! Helt sjukt, vi kunde typ inte sluta! Dödade benen och rumpan och idag blir det magen som ska få stryk! 
 
Men först ska jag hänga lite med Daniel, som är på väg till mig nu! Sen ska jag köpa stövlar och handla :)
 
Tjohoo fullproppad dag! Och nu kommer Daniel, ha det fint!

Cupcakes

Jag och Josefin ville göra något kul till mamma idag när hon kom hem från Malmö eftersom det var hennes födelsedag igår, och vi gjorde Cupcakes. De mest perfekta cupcakesen jag någonsin har sett! 
 
Eftersom det blev ett sånt mästerverk hade jag kameran i högsta hugg. Kolla, bara kolla. Och njut.
 
Halvvägs in i bakningen
 
 
Här har vi Josefin i full fart
 
 
       
 
Här har vi alla cupcakesen på en liten cupcake-hållare. Haha hur gulligt som helst. 
      
 
Och så födelsedagsmorsan! 
       
 
Jag och resultatet. Himla bra!
 
 
Nu ska vi åka och äta på Blomstermåla i Särö, fint ska de va!
 

Göteborg!

Ja, då var vi hemma igen! Efter två dagar i stockholm med ambassadbesök, skridskoåkning, go mat (och hotellfrukost), karaoke, lite sömn och en jävla massa öl är jag nu ganska jättetrött. Därför ska jag krypa ner i sängen nu. Skriver lite mer imorgon efter jobbet. Ville bara tala om att jag lever!
 
Tjohooooo
 
 

Frölunda!

Idag firade jag och min lilla familj både farsdag och att hela familjen för en gång skull är samlad. Inte ofta det händer! Vi åt på Vino Pasta Tre och kollade hockey! Fröunda-Färjestad och faaaaan va synd att vi inte fick dit Färjestad i slutet! Men det var en rolig sista period i alla fall!
 
I pausen spelade knattarna lite och visade hur det ska gå till. Hur gulligt som helst.
 
 
Och här har vi syskonen Sandberg
 
 
Och imorgon åker jag och Prillan till Stockholm. Fy satan va gott det ska bli! Komma ifrån Götet lite. 
Ska upp och gå en powerwalk innan jag drar imorgonbitti för jag hinner inte till gymmet! Och innan jag somnar nu ska jag kolla på lite serier så jag kommer ikapp med avsnitten! 
 
Puss så länge!

Work Out!

Godmorgon alla stollar!
 
Nu vaknade jag, en timme senare än jag tänkt. Men vad fan gör det när jag är ledig? Planen var att jag skulle till gymmet klockan 9 så jag skulle hinna hänga med Daniel innan jag ska in till stan för middag och hockey!! Frölunda-Färjestad! Hoppas verkligen att Frölunda tar det! 
Nu blir det i alla fall gymmet, sen får jag se om jag hinner träffa Daniel! Åker ju till Stockholm imorgon med så måste packa och lite sånt!
 
Men först av allt så ska jag klara av ett monsterpass på gymmet!
 
 
 
 

4 weeks

Idag är det exakt 4 veckor kvar tills jag sitter på planet som ska ta mig till New York!! 
Fatta hur sjukt det är? 4 veckor? 28 dagar!!! Det kommer gå så jäkla snabbt. När jag började räkna ner var det typ 75 dagar kvar, och det käns som det var igår! 
 
Och nu är allt fixat inför onsdag, då jag och Pauline tar en sväng till Stockholm för min tid på amerikanska ambassaden! Och allt känns så sjukt bra! 
Jag och Pauline har fatiskt varit i Stockholm tillsammans en gång, för längesen!! Vi var väl 8 eller något, men vi hade så jävla kul. Haha så det ska bli spännande att se om vi är lika påhittiga som vi var när vi va små!
 
Här har vi Palle i sina bästa dagar!
 

Drunk

hehee ja hej asså. hur lägetÅ?
 jag kom precis hem från en helkväl på excet.stället levererade som vanligt!! 
Imorgon är jag äntligen ledig och jag ska sooovaaa och äta äggröra. Sen ska jag tagga stockholm!!
 
NATTI nttii
 
btw, har ju alltid velat göra en g-klav tattuering och det hr va jävligt snyggt, eller hur!? aah mums kanske sitter det en där på min arm snart..
 

Catlady

Yes, i helgen är jag kattvakt! Passar en söt Guinness som fortfarande är en liten kitten, så lite busig och nyfiken är han allt! Kan försöka få en bild på honom imorgon så får ni se honom, helt underbart gosig. 
 
Just nu sitter jag på ett helt tomt Krokegården och äter B&J. Ja, jag har varit så himla duktig hela veckan lång och inte ätit nåfon skit, men så sitter jag här med en glass i näven. Så jävla dumt! Ångrar mig redan, men får vara extra nyttig nästa vecka bara! 
 
I onsdag btw var jag och Malin på Park Lane och det var bara typ 95or där. Vad händer? de får väl inte vara ute och drälla?? Men det var väl för att det var höstlov och så! 
 
 
Och där har vi lilla mig idag. Uttråkad som fan.
 

RSS 2.0