Thailand

TjenareTjenare alla hemma i Sverige! Hoppas ni har en bra jul och nyar! Ska skriva kort for det ar sa jobbigt att lasa utan aao, om ni fattar. aao med prickar over! Haha.
Jag tankte att ett livstecken kan vara kul!
Hittills har vi varit en svang forbi Kuala Lumpur, som jag, mamma och Phille ska tillbaka till sen. Och nu ar vi pa Koh Lipe, varldens underbaraste o i Thailand! Bilder kommer ju nar jag kommer hem, for jag sitter pa en dator som tillhor resortet jag bor pa! Idag tror jag det var fjarde dagen har pa Koh Lipe, sa nu borjar fargen pa huden andras. Fran vitt till lite rodbrun! Men jag jobbar pa det!
Nu ska jag upp till min bungalow och duscha, fixa i ordning lite for att sedan aka in till lilla byn har pa on for att ata middag!

Gott nytt ar pa er alla!!!!
PUSSPUSS

Dubai

Nu har vi landat i Dubai, äntligen!!! sitter inösta lounge nu och dricker ytterligare öl! Haha ja, gratis är gott. Det bjuds även på gottigheter som chicken curry, äppelpaj och cheesecaske, kaffe och frukt! Är mätt som en råtta nu.
Flyget gick alldeles utmärkt, jag kollade på upp för första gången. Mysig film! Gamlingarna drack vin. Trodde nästan de hade en tävling om vem som kunde dricka mest men nej, de dricker så mycket vin. Alltid. Så nu är deras humör på topp! De kommer nog sova gott på nästa flyg, som går om 2 timmar:)

Nu ska jag fräscha till mig, känner mig extremt schleten!
Hoppas ni alla har en god jul och äter massa julmat!
PUSSPUSS!


Kastrup

Sitter i Loungen på Kastrup och äter frukost och dricker öl. Eller om Fredrik och Philip får välja är det gammeldansk och whiskey som gäller! Haha ush, såhär till frukost.
Om 2 timmar går planet i alla fall, till Dubai! Från Dubai åker vi direkt till Kuala Lumpur! Ska bli så himla skönt med värme, shopping och GOD MAT!


Jul i Malmö

Taggar inför resan som börjar imorgon bitti. Malaysia och Thailand, here we come!!!


Trött

SKa gå å dö nu. Alla andra kan bajsa ner sig

Plötsligt händer det!

Har haft en jättemysig tisdagseftermiddag! Farmor kom över med sin "hjälp-person" som är hur skön som helst. Haha, pratar som en galning. Efter mycket lax och maräng fick jag en trisslott och jag vann, 100 RIKSDALER! Gissa om man vart glad. Jag som aldrig vinner, haha.
Äsh orkar inte skriva mer, än att jag är glad!
PUSSPUSS!

Måndags-tacos

Nu är det bara tisdag, onsdag, torsdag och fredag kvar som jag måste stå ut med kylan och vintermörkret!
Men jag har en känsla av att det kommer gå fort! Imorgon står sovmorgon högst upp på listan. Sen är det träning och en träff med farmor som gäller. Har inte träffat henne på flera månader, sen hon flyttade till ett annat hem. Ska bli mysigt! På onsdag är det julavslutning, behöver inte säga mer. Sjukt skönt. Torsdag är det bara packa och träna som gäller och på fredag blir det packa på förmiddagen innan det bär av mot Malmö! Det är där resan börjar!
Haha oj vad det kommer gå fort!
Jaja, planerar en 10-timmarsömn. Så det är nog dags för mig att gå till sängs.
PUSSPUSS!

Söndagsbrake

Vet inte vad jag vi ska göra där, men mamma har bjudit med hela familjen till Hagabadet om en liten stund:) Ska bli gött med en liten paus i pluggandet. Håller på och läser Musik-/Gehörlära. Eller försöker i alla fall..Det är galet svårt. Men det jobbigaste är att man inte vet riktigt hur man ska göra för att lära sig. GAAH blir tokig. Men jag tänker på onsdag, då är allt slut. Så skönt det ska bli!!!
Och för att inte tala om fredag! ska det bli skönt!
Dags att återgå till gehörboken!
PUSSPUSS!

En Vecka

Om exakt en vecka sitter jag på ett flygplan som ska ta mig till Malaysia. Är så taggad. Taggad på att ta det lugnt! Kan man vara det? Jaja, det ska i alla fall bli så himla skönt att komma bort från Sverige!

Hej!

Oj va längesen. Men trevligt att vara tillbaka! Har absolut inte haft tid med att blogga nu under denna hektiska vecka, som endast har bestått av plugg, Lucia och återigen plugg!
Men att lussa var kul! :) Eller jag gillar egentligen inte att vara med i ett lussetåg, men eftersom det var med min finfina klass så blev det roligt att ha en heldag med Lucia lite överallt. (Ja, musikarna är nu mer bara min klass.... den andra hälften, ekonomiare eller va de kallar sig, kan dra sig) Bland annat var vi på Landvetter Flygplats! Och där fick jag äran att vara självaste Lucia! :)
Nu ska jag återgå till min lilla Musik-/Gehör-bok. Får vara ute i god tid med plugget! Hehe, nä ärligt så orkar jag inte det. Jag lyssnar på lite go musik istället. Kanske kollar ett avsnitt 90210 också. Med en kopp te.
Taggar för övrigt inför imorgon kväll då jag ska fira min bästa kompis HIGGELIBUS som fyllde hela 18 år igår!!! Haha har väntat så länge va! Jobbigt med decemberbarn...
Världens bästa Hedvig!
PUSSPUSS!

Godnatt

Ja, Godnatt. Det var allt.

Hard work, work!

Ja, då var man på väg till jobbet igen. Börjar 8, skönt! Och jag får skjuts av Mammi o pappi som ändå ska ner till Malmö idag. Sömnen blev väl inte den längsta kanske, eftersom jag slutade lite över 11 igår, men den jag fick var superskönt. Sova är fett underskattat!

Annars så längtar jag till ikväll, då jag ska fira en viss fröken Amanda! nobeltema är vad som gäller och jag har den perfekta klänningen. En orange från märket Lipsy! Visar sen!
Nu är jag framme vid jobbet!

Pusspuss!


Regn.

Några timmar plugg och en middag senare känns det ändå inte mycket bättre.
Jag hatar skolan. Jag hatar deras planering. Haft ett prov, ETT prov, på hela terminen, men nu de tre sista veckorna kommer jag ha 7 prov/inlämningar. HUR FAN TÄNKER DOM?
Nu ska jag gå och dö av stressbajs.

Ångest

Magen bara vrrrrrrider sig ångesten är feeet. Jag vet inte vad jag ska göra. När lärare ska sätta upp ett prov får de säga det som står i böckerna och sedan säga sidorna man ska plugga på. Jag hatar när allt är oklart. Det kommer gå åt helvete imorgon. Även om jag har pluggat som ett troll.

Tack hej.


Pluggar!

Sitter och pluggar, precis som igår. Men har slagit mig ner på ett annat café! Göteborgs mysigaste enligt mig faktiskt (om man inte räknar med de flesta fiken i Haga, de är ju nästan för mysiga) i alla fall, det är café vanilj jag sitter på!
Nu måste jag gå tillbaka till kultur&idé historieboken... Kul! Men jag vill att det ska gå bra på provet, IMORGON!!!

Ush fy, stressigt!
PUSS HAJ!


Göteborg i ett nötskal

Har precis hittat en go soffa på ett fik vid Kungsgatan som jag kommer spendera förmiddagen i! Pluggaplugga med en kopp kaffe. Finns ingen annan stans jag kan koncentrera mig bättre!
Men helt plötsligt, alldeles nyss asså, börjar det hagla, MYCKET! Och så är det sol? Konstigt väder, allt är alltså som det ska vara här i götet. Alltig wierd väder!

Vet inte om ni ser något av det underliga vädret, annars kan ni bara få försöka lista ut på vilket fik jag sitter:)


17 dagar...

...och jag slipper kylan. Jag vet, jag tjatar om det men jag vill bara bort från mörkret, stressen, plugget, JULEN!
Nu ska jag fixa te och plugga lite innan jag somnar!

Btw, den här tjejen, Gillian Zinser, har sjukt snygg stil. Råslapp fast ändå snyggt. Och hennes roll i 90210 är ju den bästa. (Hon spelar Ivy)
VILL HA HENNES KLÄDER!!

Andra Advent

Här hemma på Krokegården är det inte mycket till julstämmning. Det blir varken gran eller tomtar i år, eftersom vi ska åka bort! Det är ju synd att lägga ner en hel dag på att pynta huset när man ändå inte ska vara hemma, haha. Men idag fick väl mamma något julfnatt så hon hade adventpresent till mig! Så vi gjorde som när vi var små, hon gömde paketet, jag letade! Och asså jag är sååååhäääääääääääääär glad! Jag fick en söt Mulberry plånbok!!
Slänger in bilder på den sen, men har inga för tillfället!
Wiii, så nu ska jag flytta över alla mina saker från min plånbok till min Mulberry!! Mjau.
Jag verkligen älskar plånböcker, haha har en fin liten samling här hemma nu! Allt från en gammal slitnen Juicy Couture till en splirrans ny River Island!
Nu ska jag öva lite luciasånger till våran julkonsert imorgon! Har fortfarande lite ont i halsen och är hes men ska försöka göra mitt bästa imorgon!
Nu: 90210..

Be Strong

Har inte mycket att skriva. Så jag lägger in ett litet klipp från Youtube. Ett klipp som kanske ger alla en liten tankeställare!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TdkNn3Ei-Lg

Dagens...

...räddning: sängen! Ska inte flytta mig en centimeter idag. Är lite krasslig och behöver inget annat än en dag i sängen. Men man kan göra mycket ändå! Det som står på schemat idag är plugga ljudteknik och Kultur & Idéhistoria (jippie), skissa lite på en liten sak jag håller på med nu (hihi, spännande va?), kolla på 90210 och En blomma i Afrikas öken (har nästan läst ut den boken och den är jättebra så ska bli spännande att se filmen), sova, lyssna på musik, fixa naglarna, och så var tanken att jag skulle sjunga lite haha men nej, ingen bra idé när man inte ens kan prata.
Och idag förresten så är det exakt 3 veckor kvar till jag drar till Thailand! LÄNGTAR!



PUSSPUSS haaj!

1 December

Hallå det är ju första december idag? Hur sjukt är inte det? Ush, så mörkt, blött, kallt och deppigt...
Men det var ju inte det jag ville skriva om nu. Eller egentligen har jag inget intressant alls att berätta, det är för att jag ligger i sängen och försöker sova, men vill inte! Är inte så trött. Men jag behöver egentligen all sömn jag kan få, för jag är ju typ...sjuk:(

Haha ja, dummer som jag är så gick jag och tränade nu ikväll, VÄRLDENS JOBBIGASTE PASS, skojar inte. Uuh men ja nu är min röst helt borta, så mina planer om att träna imorgon efter skolan kan jag ju glömma!

Annars så försöker livet rulla på men alla dessa prov kommer och förstör stämningen! Dålig stil...

Äh, måste tyvärr sova nu.
PUSSPUSS!


Gröna pannkakor

Är i skolan trots att jag typ är sjuk! Men sitter för de mesta och pratar om wierd stuff! Så har det ganska gott ändå!!!

Har på mig min mono-uggla... Heheheheh rolig jag är.


RSS 2.0