Miami

Vi har det för bra


South beach

Chillat på South Beach idag och har precis ätit den godaste kyckling salladen jag någonsin smakat. Gratis drinkar fick vi till det! Älskar Miami!


On our way!!

Ja det här med bloggningen har jag inte haft tid för de senaste dagarna! Jag har i princip varit med Mary och Nadia nonstop, eftersom min familj är på kryssning så är det ju tråkigt att vara själv. Så fredag-söndag schlaggade vi hos Mary! Och på söndagen sov Mary hos mig, så som sagt, inte mycket tid för bloggandet.

Varför jag ville slänga in ett inlägg just nu när jag sitter på en buss är för att jag och Mary är på väg till Miami!!! Planet går om 3 timmar här ifrån New York (vi tog buss ner hit imorse för flyget var extremt mycket billigare härifrån).
Jag vet därför inte hur många inlägg det kommer bli denna veckan, men eftersom jag har mobilen kan jag försöka slänga in någon bild då och då!

Nu är vi extremt hungriga och vill bara komma till flygplatsen så vi får mat!! Och såklart vill vi bara vara framme i Miami!
Hoppas allt är bra hemma i kylan! Hihi


Snip-its

Idag var det klippdags!! Om tandläkarn igår var kul så var det 10 gånger så kul att gå till frisören. Men det är inte vilken frisörskorna som helst, utan Snip-its! Det är min värdmamma som startade det för några års sen, så vi behövde bara gå dit idag så fick de tid med en gång! Alla känner till Justin och Quin där!
Nu ligger jag i sängen och kollar The big Bang theory, somnar nog snart, är ganska trött!

Såhär ser det ut på Snip-its. Kanske ska tillägga att det är en salong endast för barn! Därför det ser ut som en leksaksbutik. Tv-apparaterna bredvid stolarna är till för tv-spel, medan man blir klippt!! Det var Joannas tanke när hon startade det. Att gå till frisören som barn ska vara kul!!!


Onsdag

Då var det dags för en liten tur till mallet! Ska köpa lite valentines presenter till barnen. Quin kan inte sluta prata om valentines day, så jag antar att jag måste fixa något gulligt till dom.
Igår tog jag kidsen till tandläkarn och inte konstigt att båda var så exalterade för att gå dit, de fick stickers, tandborste, tandkräm (bubblegum smak), en penna, en MEGA ballong och och massa olika smaker på det där vi får i munnen som smakar banan. Helt galet. Hade jag också fått allt det när jag var yngre hade jag velat gå dit oftare!

Idag är det jättefint väder! Solen skiner och snön håller sakta men säkert på att smälta bort!
Och nu är det bara 6 dagar kvar till MIAMI!!! Gaaah


Slask

Slask, här va det slask!
Efter min goa kopp te ska jag ta mig till gymmet och biffa lite. Får ju i alla fall göra ett försök till en beachbody inför Miami haha...


Key West

Haha, det va kul att se att några kollar in här på bloggen ibland! Blir ju lite roligare att skriva om man vet att någon läser.
 
Jag tänkte göra alla där hemma i slasket lite avundsjuka och säga att det är endast 8 dagar kvar tills jag och Mary åker till Miami! 
Tyckte det blev lite väl mycket snö här i bloggen så vill slänga in lite bilder på där jag kommer vara om drygt en vecka. Vi har bestämt oss för att åka till Key West över dagen, så vi kan skryta om att vi har varit på den sydligaste platsen i USA, yeah!
 

Stolle till host-dad

Haha Brad skulle gå ut och skotta, men mycket till skottning blev det inte efter han kom på att det här var kul!
 
 
Här fungerade inte balansen riktigt som han ville, men han landade mjukt i alla fall!
  

Hallå? Någon där?

Ibland får jag en liten liten känsla att ingen läser bloggen, för det är fattigt med kommentarer asså. Så, vem läser bloggen egentligen? Hade varit kul med några kommentarer då och då i alla fall hihi

Såhär ser det i alla fall ut utanför garaget haha, tog bilden inatt när jag kom hem men ni ser ändå!


Nemo

Ja, Nemo kom och stökade till det lite! Men nu är stormen över i alla fall, men det betyder inte att man kan gå ut! Så idag, på min lediga dag måste jag sitta inne och titta in i väggen... Ok, nej jag chillat framför tv:n men det är inte riktigt så jag vill spendera min lördag!!! Freakin blizzard...
Så här ser det ut om man kollar ut genom fönstret, ser ni bilen? Hahah halva försvinner bakom snön!


Hej

1. Vad är ditt mellan-namn? Karin och Linnea

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Svetlana Barbara Rut

3. Är du i ett förhållande nu? Nej

4. Hur länge har ni varit tillsammans? Men, NEJ sa jag...

6. Vem vet mest om dig? Min fina bästis Higgen och bästa kusinen Julia.

7. Vad gör du på fredagskvällar? Filmmys eller ute och dricker öl. Kan mixa ihop dom två också.

8. Bästa filmen du någonsin har sett? Pearl Harbor och Lejonkungen. Fast and Furious filmerna är feta också, helst Fast Five.

9. Har du någonsin varit full?  Nä, va full? 

13. Saknar du någon just nu? Jag saknar alla nära och kära hemma i Sverige! 

14. Hur mår du idag? Trött. Som. Fan. Hehe, men det var mitt egna fel. Jag och Mary bokade ju Miami biljetterna igårkväll. Sen hade hon någon polsk dag som kallas "fat-thirsday" då man ska äta massa donut så vi åkte till dunkin' och åt donuts. Ja donutS inte donut. Hemma var jag vid 1. Och på grund av blizzard "Nemo" har barnen varit hemma från skolan idag. Förstår ni hur lamt det är när barnen är hemma på grund av lite snö, come on.

15. Hur många tabletter tar du dagligen? Minst 15

16. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Antadligen typ låtsades läsa en bok och hade allmänt tråkigt. Kollade säkert på något avsnitt av One Tree Hill, åt lite Thaimat och glass till efterätt. Tog en go jävla sovmorgon gjorde jag också.

17. Bästa minnet från sommaren? Studenten! Utan tvekan. 

18. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Bortsätt från Sverige? Hehe ja USA om man tänker så. Men om man bortser från USA eftersom jag bor här så är det Canada! You feel me?

22. När var du där? USA - nu. Canada - förra helgen!

23. Är du rasist? Men nej

24. Har du helt svenskt ursprung? Si

25. Om nej, vart kommer du ifrån? -.-

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Endast killar från Bora-Bora

27. Ser du fram emot någonting just nu? Ser fram emot så sjukt mycket just nu! Först och främst, Miami om 9 dagar! Sen också hela mitt år här i USA. Så mycket jag vill uppleva! Längtar också till när familjen kommer på besök, det kommer bli kul!

28. Sköter du skolan? Studentish i somras, no more school på ett tag!

29. Vad hade du för betyg förra terminen? Gick ut med 15, någontin

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG + actually. Hur man nu får det.

31. Vilket ämne var det? Musikhistoria

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Ja, spelade trummor i ett band för några års sen! 

34. Anser du dig vara intelligent? Tillräckligt

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Vill vänta och svara på den frågan om ett år, för de här två månaderna jag har varit här har det hänt så mycket roligt! 

36. Vilken va den värsta tiden då? Har inte haft någon "värsta" tid. Jag är alltid lycklig

39. Har du haft sömnproblem? Nej eller vissa nätter här och där men inte så det har blivit ett problem liksom. Sömnlösa nätter har väl alla haft någon gång. Jag får det oftast när jag ser fram emot något, eller om klockan är mycket och jag måste somna, då kan jag inte somna.

40. Hur ofta gråter du? Varje gång jag kollar på lejonkungen, annars nästan aldrig!

41. Vad gör du när du mår dåligt? Lyssnar på musik, finns inget bättre än att lyssna på din favoritmusik när du bara vill tänka på annat!

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Tomten

46. Har du varit otrogen någon gång? Nein

47. Har någon varit otrogen mot dig? Nein

48. Är du stolt över dig själv? Ja ;)

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag inte är sån jävla dramaqueen som alla andra tjejer verkar vara. 

50. Vad får du ofta komplimanger för? Mitt hår...

Haha, random bild från Quebec.

51. Har du lätt att få folk att skratta? Nej, jag är en extremt tråkig person. Ingen är glad i min närvaro

52. Cider elller öl? ÖL FÖ I HELVEDE

53. Har du några talanger? Talanger..nej, inte vad jag kan komma på nu!

54. Vet du om någon är kär i dig? Quin sa att Justin har en crush på mig, men inte ska man lite på vad en åtta åring säger, speciellt inte när hon pratar om sin 10-åriga storebror.

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Eeeh nej? fredrik och josefin är så lama asså...

56. Vad står det i ditt senaste sms? "Whoop whoop, Yaaaaaaaaaaay! I'm about to lose control but I think I like it!"  Och sedan bifogat två youtube videos. 

 
Detta var alltså Mary som ville visa hur excited hon är inför Miami! Haha, den stollen.
 

57. Hur lång är du? 170

58. Hur mycket väger du? Sånt frågar man inte en dam

59. Vilken storlek har du på kläderna? Oftast S, men gillar ju att ha over size tröjor, så ibland blir det även L!

60. Har du svarat ärligt? Nej alla svar är en total lögnt

 

 

Ursäkta, det här kan nog varit det lamaste jag har gjort. Men jag har det tråkigt här, kan ju inte åka någonstans!!!? Blir man stoppad av polisen körandes ute nu får man betala $500 och 1 års fängelse eller något sånt där. Låter ju helskumt.


We're going to Miami!

Tittar man ut genom förnstret just nu vill man bara ta och packa sin väska och dra söderut! Det är kallt, snöstorm, utegångsförbud på grund av snön och jag är sjukt uttråkad för jag kan inte ta mig någonstans. Och igårkväll fick jag och Mary nog av det här så vi bokade en resa till Miami! Om 10 dagar drar vi ner för 5 nätter på (enligt syrran) det bästa hostelet någonsin. Och jag tror henne då det har blivit utsett till nordamerikas bästa hostel både 2009 och 2010! 
 
Tror vi kommer trivas bra
 
 
Ahh, vill bara åka nu!

Mumford & sons

Har kommit hem från konserten nu och asså herregud. Det var det bästa jag har sett någonsin! Men nu måste jag verkligen sova! Mer om konserten med filmer och allt kommer imorgon!


Harvard

Sitter i godaste tröjan ever. Lever i den nu mera. Och igår på Quin's simning va det en kille som frågade om jag var student där haha. Gött att man i alla fall kan se ut som en Harvard student!


Québec City

Tänkte göra ett försök att samanfatta min helt galet grymma helg i Québec City, Canada
Först och främst vill jag säga att jag var där med världens skönaste gäng. Självklart var Mary och Nadia med, inte kan jag göra något utan dom två galningarna... haha Nej men jag är så glad att jag har träffat så härliga människor! 
 
Resan började vid lunchtid i fredags. Vi hoppade på en buss som skulle ta oss 640 km och 10 timmar norrut!
 
 
Såg en New Hampshire regerstreringsskyllt när vi hade matpaus under bussresan. Diggar deras citat, "Live free or die". Jahopp...
 
Även om det var 10 timmar sittandes på den där förbaskade bussen så gick det helt okej snabbt. Vi blev avsläppta precis utanför hotellet vid 10 och då var det in på hotellrummet, byta till lite festligare kläder och ut på stan! 
Vi drog till en klubb som var nära hotellet som hette Le Boudoir. Grym klubb, så där stannade vi till det stängde. Väl på hotellet tyckte vi att det var waaaay too early för att sova (runt sisådär 4 am) så vi beställde pizza, vandrade omkring på hotellet, år doritos, snackade med vakterna och bara hade ett awesome avslut på kvällen.
 
 
Vi somnade gott någongång omkring halv 6. Pigga och glada efter 2-3 timmars sömn var det ut på äventyr i Quebec som gällde! Vi åkte på en guidad tur på tre timmar som tog oss runt omkring i stan. Guiden vi hade var besatt av pengar och jag och Nadia kunde inte riktigt hålla oss för skratt varje gång hon nämde antingen hur mycket något var värt eller hur kul det är att vara rik... Hon såg väldigt finsk ut också.
 
 
Och här har vi den finska pengafixerade guiden hahaha
 
 
Vid 12 va guidade turen slut. Det var en lame tur. Eller det var kul att se Quebec lite mer än vad vi hade gjort om vi bara hade vandrat omkring på egen hand, men man lyssnade inte direkt på vad hon sa, hon pratade bara om makt och pengar. Så vi använde tiden på bussen att tjöta istället! 
Lunch blev det på en pub vid hotellet! 
 
 
Lite shopping efter lunchen var ju ett måste. 20 dollar fattigare och ett par fräsha solbrillor rikare, då var jag lycklig! Urban Outfitters har ju för mycket snygga kläder och accessoarer!
SEN VAR DET JU DAGS FÖR UTGÅNG IGEN! 
 
 
 
Det var också en grym kväll och självklart var det läggdags lika sent som fredag kvällen (eller lördags morgon?). Trötta som as tog vi oss upp ur sängen för lite gott på starbucks innan det var dags för bussis igen.  Bussresan gick hyffsat snabbt och vips så var man hemma igen som om att man inte varit borta! Helgen gick så sjukt fort och jag hade satans kul. 
 
Idag var det back to reality, men det var fint att se Justin och Quin igen! Gjorde mina egna chicken nuggets här hemma ikväll vilket dom gillade. Imorgon är det gymmet direkt på morgonen som gäller sen är det bara tagga Mumford & Sons!!!!!!!!
 
Nu tänkte jag faktiskt sova lite. 
 

Quokka

Kära mamma, här är min önskelista för min 20 - årsdag.
 
  • En liten Quokka

Canada!!

Har haft en grym kväll i Quebec.!! Klockan är 5 och det är dags att sova. Ska upp om 3 timmar. Ja hej påer


RSS 2.0