Chai

Har inte druckit chai latte på typ 2 år, gott är det ju. Så har en lite chai paus innan jag ska hem och skypea med mami och papi. Sen kommer Louise över! Myskväll ikväll sen IKEA imorgon, whattuuuup!

Igår käkade jag och Louise middag på TGIF och kollade på ridiculousness hela kvällen!
Och igår när jag skulle sluta hörde jag hur någon kom hem och tänkte såklart att det var Brad eller Joanna, men ne det va Ben som kom gående i köket! Blev sjukt överraskad och fatta om barnen blev glada. Han bor i NY liksom så det är ju inte långt direkt men han kommer ändå inte hem så ofta!


Beach

Två bilder från förra veckan när jag och barnen paddlade runt i Cochituate lake.
 
 
 
 
 
 

Window art

Igår hade JD playdate med sin kompis så jag och Quin hade typ hela dagen för oss själva. Vi lekte i poolen, åt äggsallad, spelade skitgubbe (som jag har lärt barnen btw och dom tycker det är skitkul, speciellt Quin) vi gjorde window art, kollade lite tv sen hämtade vi JD. Jag skulle slutat 3 men det va ingen hemma förrän 6 typ, men vi hade det mysigt så det gjorde inte så mycket.

Idag ska barnen till kusinerna för playdate!!! Yeay och tydligen så kommer den nya au pairen i deras familj på fredag, så ska försöka träffa honom. Tror han är från Tyskland om jag hörde rätt!


VMA

Sitter och hänger framför tv:n! VMA's är det ju!!!! Bruno Mars uppträder sin nya gorillas just nu och asså jäklar va bra han sjunger! Miley Curys skämde ut sig, gaga va gaga och Timberlake hade ett 20 minuter långt uppträdande och han är helt amazing. Han kan den grabben.

Måste berätta om igår btw. Jag satt nere och kollade på film efter att jag hade lagt barnen, väntade på att värdföräldrarna skulle komma hem. Och vid 12 kommer Quin ner och ställer sig framför mig och bara tittar på mig. Ovetandes om att hon går i sömnen försöker jag få något vettigt ur henne, som typ varför hon är vaken. Men nej hon sätter händerna på kinderna och ser förskräckt ut och börja prata om att vi måste leka. Vi måste leka nu. DÅ fattar jag att hon går i sömnen, sjukt äckligt. Vad ska man göra liksom? Men hon går och hämtar en skolbok och tittar i den. Tittar på mig och säger "I need to go to the toilet" och när hon kommer tillbaka från toaletten tror jag hon vaknade. För då sa hon att hon inte kunde sova och ville att jag skulle lägga henne igen! Haha det var det sjukaste jag har varit med om.

Nu ska jag kolla på sista uppträdandet av Katy Perry innan jag ska sova!


Lördag

Trött är vad jag är!! Och drack precis lite mycket apelsin juice så nu säger maggen aj. Ligger i soffan och kollar på magic Mike, höhö bra film. Channing Tatum säger jag bara! Väntar på att Joanna och Brad ska komma hem så jag kan somna. Har jobbat från kl 2 idag! Gick på bio med barnen och såg Planes i 3D. Den va söt men Cars är bättre!
Imorgon ska jag träffa en tjej som inte har varit här mer än en månad typ. Hon är den nya au pairen i Anni's familj och hon är svensk!! Så äntligen blir det lite svenska pratande. Eller äntligen, tycker det är gött att prata engelska så man blir bättre va.
Nu hoppas jag på att de kommer snart för jag får nästan anstränga mig för att hålla ögonen öppna nu haha. Det har varit en lång vecka.


LEDIG

Ligger i sängen och kollar på PLL. Vaknade vid 11, riktigt gött! Ska käka lite frulle och sen ut och springa.
 
 
Hoppas ni alla har det bra där hemma! Hörde att hösten var på väg? Här är det fortfarande 30 grader och sol. Sommar ett litet tag till!! 

Långa dagar

Okej igår jobbade jag 11 timmar och nu sitter jag här på min 13e timma för idag. Långa dagar nu när barnen är hemma! Men idag har vi haft en bra dag. Justin, Quin och jag startade dagen med frulle på Einstein bagels för sedan lite fun time på LazerZone!! Lazer tag är ju sjukt kul, dyrt, men kul! Sen hade Justin en playdate hela eftermiddagen så jag och Quin åkte till mallet. Jag köpte en t-shirt till henne och vi köpte ett Best Friend halsband. Lite glass efter all shopping och sen fick hon följa med på mitt au pair möte som var på starbucks. Alla ansikten var typ nya. Alltid kul med nytt folk! Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på det nya avsnittet av Pretty Little Liars som jag missade ikväll på grund av jobb!
Men imorgon har Joanna gett mig dagen ledig vilket är snällt! Och det ska bli skönt. Middag med Jana står på schemat, shopping och kanske hänga med Brad och barnen ut med båten. Får se vad som händer, kan ju göra vad jag vill!!

Jag har "best" och Quin har "friend". Det är en unicorn sim ändrar färg till humör btw, klockeeeers


Måndag.

Oooch så var det måndag.. Klockan är 8:30 och Qiun har inte vaknat än och Justin hade sleepover hos en kompis inatt så han är inte hemma. Vädret är jättefint idag så det blir nog häng vid poolen hela dagen! 
 
Min lilla schtekare som ligger och sover. 
 
 
 
 

Summertime

Asså förlåt men jag glömmer helt av bloggen nu. Ni får helt enkelt nöja er med ett inlägg i månaden. Två om ni har tur. Tänkte mest säga att jag mår prima. Sommaren här är så mycket skönare. Varmare och soligare! Men självklart saknar jag svenska västkusten! 
Oooch eftersom sist jag skrev var typ i början av juli har jag gjort en hel del och vet inte vart jag ska börja. 
Jag har varit i Florida med värdfamlijen. Sjukt skön vecka. Lite tennis, massa sol och bad, god mat och ett stort gött gäng. Det var kul att få träffa barnens kusiner och Brad's föräldrar.
 
 
Dagen efter vi kom hem från Florida skulle jag dragit till NY med Jana för att ta ett sista farväl till Mary, men självklart blir jag dödssjuk och kan typ inte ta mig från sängen till badrummet. Så jag blev sängliggandes hela helgen och det är inte förrän nu en vecka senare jag känner mig helt friskt! bajs liksom
 
I onsdags drog vi ut med båten och åkte vattenskidor, jag åkte inte för jag var fortfarande sjuk typ men det va gött med en dag på sjön! 
 
 
 
Så det är väl vad som har hänt på sista tiden.
Hade en trevlig fredagskväll i Marlboro med Jana också. Vi gick till en restaurang & bar som heter Chin's där vi träffade lite gött folk!
 
 
Och nu orkar jag inte skriva mer. Ska ändå åka och fixa lite saker, Hejpåer!
 
 

RSS 2.0