21 Jump Street

Haha. Varför har jag inte sett 21 Jump Street innan? Så jävla skön film. Och Channing Tatum, will you marry me? 
 
 
Och när min andra älskling Johnny Depp dyker upp blir ju inte filmen sämre. 
 
 
Asså fyfan va han är snygg. Inte ok.
 
Eftersom jag ska upp och jobba tänkte jag att jag skulle sova, men det är inte det lättaste när mamma och pappa har fest. Det är riktigt party på undervången, de spelar så högt så min säng skakar av basen.
Så därför tänkte jag kolla på ett avsnitt av How I Met Your Mother så jag blir riktigt trött. Då kan man alltid sova! 

Wazzup?

Här kommer det igen, det klassiska godnatt inlägget. Men jag har absolut inget vettigt att komma med såhär sent på kvällen. Hedvig var här och vi såg en film med Joseph Gordon Levitt och Channing Tatum. Kan det bli bättre? Mums. Men eftersom jag ska upp och jobba tänkte jag sova nu. 
 
Slänger in en skön bild jag tog i sommras. Mest för att få lite sommarkänslor.
 
 
 

Awkward

Tjena gänget. Idag mår jag prima. Eller? Det börjar väl ordna upp sig nu i alla fall! Sticky var som vanligt party som fan. Gött häng, bra dj's och en jävla massa drinkar, (under happy hour hittar ni Lovisa i baren). 
Slaggade hos pauline. Däckade någon gång vid 5 och klockan 9 i morse ringer hennes städerska på dörren. Då var vi lagom sugna på att gå upp. Men vi la oss i soffan och åt flingor. 
 
Jag och Malin, mitt lilla ginger barn, har bestämt att vi ska till Stockholm i november och kolla på Swedish House Mafia. Fatta va fett! Vi sitter som galningar och letar på blocket! Om det är någon där ute som vill bli av med sina biljetter har ni två köpsugna tjejer här!

Just nu sitter jag med en kopp grönt te och ska kolla det nya avsnittet av awkward. Sen ska jag måla naglarna, men har inte bestämt vilken färg... Hmm. 
 
 
 
ja, det står mellan silver/metallic och ljus rosa. Lutar åt silver just nu.
 
 
 
 

Sticky Fingers

Heeeej alla happy peeps! Nu ärr hag hemma hos pauline efter en SUPer lyckad utgång på sticky fingers. Top floor, då kan det ju inte bli annat än bra! Men nu ska vi tjöts kolla oc och sen däcka. Så godnatt!


Godmorgon alla glada

Klockan är 6 och jag sitter på bussen på väg till jobbet. Och för att bli pigg gör jag som vanligt, sätter på mig mina megalurar och vrider upp musiken. Och självklart ingen depp/sov musik. Nej, just nu är det faktiskt One Direction som spelas i lurarna. Haha, va hände där?


Best Friend Forever

Tänk att min lilla skrutt, min Higgen, ska flytta till England. Vi ska vara ifrån varandra i nästan ett och ett halvt år. Kommer jag klara mig? 

Hon lämnar Sverige om mindre än 3 veckor. Nä, ush vill inte tänka på det nu. 
 
Här är vi som 4-åringar!
 
 
Andra random bilder på oss.
 
 
Ja, jag eggar min Higg.
 
 
 

75 dagar!!

Dagarna blir bara färre och färre, fast långsamt går det! Men som ni ser i rubriken är det 75 dagar kvar tills jag drar. 10 december kommer jag sitta nervös på flyget. Eller då kommer jag inte vara som mest nervös, för då ska jag till New York på trainingschool typ. Det är den 14 december jag kommer bli lite smått närvös. Ser det framför mig när jag sitter på bussen på väg till Boston. När jag kliver av bussen... Gah! 
Men det ska blir så himla kul att träffa familjen! Åh, va tiden kommer gå långsamt fram tills dess. 
Har en liten countdown där jag stryker dagarna, tänkte väl typ att tiden skulle gå snabbare om jag gjorde på det viset. Men icke!!
 
 
Har även gjort en skön "att-göra-innan-jag-åker-lista". Den blev lång.
 
 
Och nu ska jag ner och äta lax med hollandäsås, lyx! 
 
PUSSPUSS!

Godnatt

 
Med den här bilden säger jag godnatt. Har en lång arbetsdag som väntar imorgon.
 
PUSSPUSS!

Taco kväll

Har tryckt i mig alldeles för mycket taco's nu känner jag, men jävlar va gott det är. Kan man någonsin tröttna på det? 
 
 
Är jag den enda som har banan i? Om ni inte har testat, gör det. Finns inget bättre.
 
 
Nu är det dags att mysa till det lite innan Svenska Hollywood fruar börjar. Mycket underhållande program. Det går ju inte att få för mycket av Maria Montazami, men den där Gunilla klarar jag inte av att se på en sekund. 
 
PUSSPUSS

Mumford & Sons

Jag hoppas nu att alla sitter och lyssnar på Mumford & Sons nysläppta album "Babel". Där snackar vi riktig musik.
 
 
 
 
 
Alla låtar är verkligen bra. LYSSNA! 

En bra dag.

Idag har jag och bästis haft en riktig bästis dag! 
Den började redan 10 imorse med lyxig frukost med våfflor och min supersmoothie. Det satt fint i magen! Vi tog en sväng till stan för att kolla lite affärer, promenera i solen (riktigt gott väder på förmiddagen), dricka kaffe och snacka strunt. Efter det har vi bara hängt. Typ kollat film och ätit godis. En perfekt dag! 
 
Imorgon är jag ledig igen och då blir det gymmet direkt när jag vaknar! Vilket vi nu har lärt oss kan vara allt mellan 10 och 3 på dagen. 
Och bara en random grej jag har kommit på är att jag aldrig använder halsband. Kom och tänka på det när jag kollade genom mina smycken förut. Massa fina halsband som jag har fått typ på konfirmationen, studenten osv som jag aldrig har rört. Ganska sorgligt ändå. 
 
Typ det här Efva Attling halsbandet. Jättefint, men när ska jag ha på mig sånt?
 
 
 
Jaja, det var dagens funderingar. Får se vad för random shit jag kommer på imorgon. För nu ska jag sova!
 
PUSSPUSS

Well Done

Idag hade jag en bra dag på gymmet! Och efter 1 timma kondition och en halvtimma styrketräning var det dags för Lovisa att få i sig lite mat och söndagshänga med Daniel. 
 
Eftersom vi båda var helt döda slog vi på Harry Potter och den flammande bägaren. Harry Potter funkar alltid. 
Imorgon i alla fall ska jag träffa bästis. Hon är min varje dag i 3 veckor, dvs fram till att hon flyttar till England. Sen ska jag kolla lite med visum och sånt kul! Och träna såklart. Så där har ni min måndag, och nu ska jag sova!
Godnatt Peeps!
 
PUSSPUSS!

Countdown

Everybody, nu är det 77 dagar kvar tills jag åker! 
 
Sjukt vad allt har gått snabbt, jag skickade in ansökan för typ 2 veckor sen. Men eftersom första matchen var helt perfekt så gick det ju snabbt såklart. 77 dagar är ganska lång tid. Men allt kommer gå så himla fort. Ska till Småland och fira min sköna morbror som fyller 50, festligt! Jag måste till Stockholm och fixa visumet, och om jag ändå ska dit drar jag med några kompisar och kör en partyhelg där. Jag ska jobba och bli rik. Men framför allt, så ska jag träna och tänka på att vara nyttig innan jag åker! För om jag känner mig rätt så kommer det vara svårt att hålla sig ifrån allt från s'mores till american pancakes. Men ska försöka så gott det går! Och som tur är, sa den nuvarande au pairen att det ligger ett jättebra gym nära! Grymt! 
 
Kolla, vill man inte bara äta upp datorn när man ser det här? ouuh
 
 
Jaja, ska inte tänka på sötsaker nu. Drar mig till gymmet istället! 
 
 
PUSSPUSS!

Everybody say WEHOO

 
Hittade den här sötaste ungen på Youtube. Tog bara en av hans videor, men jävlar va han är duktig på rap. Asså han kan ju sjunga också men han är ju bara för söt när han börjar rappa. Kolla på andra videos också, typ we are young, blir galen hur söt han är!
 
Men tillbaka till min kväll. Har zappat mellan Miss secret agne 2 och Crocodile dundee 2 hela kvällen. Och gjorde mig en sjukt god smoothie. Banan, hallon och vaniljyougurt. Enklare kan det ju inte bli.
 
 
 Kolla så god den ser ut. Mums. Med den i magen kommer jag somna gott!
 
PUSSPUSS

Powernap

Att sova när man är riktigt trött är det skönaste som finns. Det är nästan samma känsla som att kissa när man är riktigt kissnödig! Har inte varit särskilt trött på jobbet idag men nu när jag kom hem i kylan, då smög sig tröttheten fram. Så nu har jag bytt om till pyjamas, dragit ner min rosa rullgardin, satt på mon "sov-lista" på spotify och krupit ner i sängen.
Det ingen vet är hur lån den här powernapen kommer bli! Ses bär jag är vaken igen!

Btw, såhär ser mitt rum ut när det är ljust ute och min rullgardin är nere. Haha. Rosa!


On My Way To Work.

Nu är jag på väg till jobbet! Skönt på helgerna för då får jag lite "sovmorgon". Dagens planer är väl inget att hänga i julgranen, hehe. Jobba, träna, äta, sova. Tråkig lördag? Men det kan väl vara skönt ibland, eller? Nej.

Fast just i denna sekund blev dagen mycket mer spännande. Blev precis stoppad med bilen vid kungsportsplatsen för att det var filminspelning!
Mer spännande än så kan det kunnige bli, rena rama Hollywood det här ju!

Äsh nu måste jag trycka i mig ett päron och lite grönt te innan jag börjar.


Wayland

Nu är det bestämt! Jag flyttar till Wayland, Massachusetts om drygt två månader! 
 
Vill åka nu! Pratade precis med den nuvarande au pairen. Hon verkar hur go som helst och har trivts jättebra i familjen! Hon ska få lära mig lite saker när jag kommer! Hon kommer vara kvar i familjen typ 5 dagar när jag kommer, så vi överlappar varandra. Perfekt!
 
 
Jag är så överlycklig just nu.
Jag längtar till att få gå omkring på New Yorks gator. Att leka med barnen. Att känna mig hemma i en annan stad. Jag längtar tills jag får en go amerikansk dialekt. Till att kunna shoppa på A&F, Victoria's secret, forever21 och target när jag vill. Att uppleva massa nya saker. Att träffa folk från överallt i världen! Jag längtar tills jag ska åka så mycket!!
 
Nej, nu måste jag göra något för att bli av med all min energi!!!
(och för er som undrar så var jag inte och tränade imorse, vaknade klockan tre. Så det är i princip fortfarande morgon för mig)
 

PUSSPUSS!

Good Morning

Ja nu är det ju nästan morgon. Herregud. Nu blev det som igår i alla fall. Här sitter jag klockan 3 på natten för att snacka med folk på andra sidan atlanten! Nej, det här funkar inte! Om jag ska orka gå till gymmet när jag vaknar måste jag sova nu. Min hjärna har lagt sig för längesen och jag borde göra detsamma nu.
 
hehepuss

Uttråkad

Att vara ensam hemma kan vara väldigt skönt ibland. Men på veckorna då ändå alla jobbar och inte kan hitta på något är det ju ingen mening att vara ensam. Det blir väldigt tomt. Speciellt eftersom min familj, som många vet, är den mest högljudda familjen på denna planet. Idag har jag och hedvig köpt hallon och pratat om våra äventyr vi har framför oss. Vi tog även en sväng inne på XXL, sport och vildmarksbutiken ni vet. Haha, mycket intressant.
I alla fall.det jag försökte säga är att jag är lite trött på att vara ledig och ensam hemma på veckodagarna men jag jobbar varje helg plus att det är fullt hus.
 
Jaja ska inte klaga. Eftersom jag drar snart.

Boston's calling

Okej så nu har jag precis skypeat med familjen. Och nu såhär efteråt kan jag inte komma på något negativt, inte en enda grej. Föräldrarna verkar extremsköna, barnen söta som barn ska vara och så har de två äldre söner (20 och 21 år) vilket kommer vara jättekul! De kan ta mig till alla collegefester, heheheee... I alla fall just nu känner jag mycket för den här familjen, och så länge jag inte ändrar mig kommer jag åka från Sverige till New York den 10 december för att sedan flyga vidare till Boston den 14 där jag kommer bo (minst) ett år.
Au pairen de har nu, en svensk tjej, förlängde med ett halvår. Vilket är ett väldigt bra tecken! Hon hade ju aldrig förlängt om det var en dålig familj eller ett tråkigt område?
Jaja med det här tackar jag för ikväll. Klockan är halv 3 på natta och jag måste sova!

Pusspuss och Natti / Lovisa bakom kuddis


The Key To Happiness Is Excitement For The Future

Okej om 3 timmar sitter jag och skypear med familjen från Boston. Wish me luck! Måste ju typ göra mig snygg... Eller asså inte snygg, men man vill ju visa sina fina sidor. Som krullet till exempel. Då måste jag ju duscha. Och så måste ju håret torka. Så jag måste nog börja på nu! Ska komma på lite frågor att ställa familjen också såklart!! 
 
 
 
 
 
 

Beginning of Something New

Okej. Kan inte riktigt hålla mig längre. Igår kväll kollade jag min mejl en sista gång innan jag skulle sova, vilket inte var det smartaste eftersom jag inte kunde sova resten av natten. Jag hade nämligen fått ett mejl där det stog att jag hade blivit matchad med en familj i USA!!!! Och som jag känner nu är allt perfekt. Ska snacka med dom så jag får lära känna dom lite bättre och sen, vem vet, kanske jag kommer bo i en förort till Boston i ett år! 
 
Men nu ska vi inte bli alltför glada, vem vet det kanske inte alls känns rätt när jag väl snackar med dom? (Men det får vi ju inte hoppas) JAg menar deras största intressen är musik och tennis. Match made in heaven typ. Håll tummarna nu på att det känns rätt.
 


Good Morning

Jag är så spänd hela tiden. Kollar mailen var 5e minut. Gick till och med ut i brevlådan i morse! 
Men jag vill ju verkligen komma iväg nu. Det enda jag gör på dagarna är att jobba, träna och vänta på att jag ska få den perfekta familjen! Men man vet aldrig hur lång tid det kommer ta. Men för att skynda på processen lite ska jag göra en film där jag pratar lite om mig själv och sjunger en liten snutt. Idag lär ag inte hinna göra mycket på den, men jag tänkte imorgon. Då gör jag den och lägger upp den. Sen är det inte mycket mer jag kan göra förutom att vänta...

Igår körde jag ett riktigt hårt pass på gymmet, därför skippar vi gymmet idag och tar en lång powerwalk nu på morgonen istället! Gymmet sparar vi till imorgon!
Förutom att gå pw ska jag försöka få lite annat kul gjort innan det är dags att ge sig av till jobbet. Jag är ju så van att börja 6 eller 7, men igår jobbade jag lunch idag jobbar jag kväll, mellan 4 och 12 typ, och det satt fint med lite sovmorgon. Igår var första gången på 10 dagar jag fick sova längre än till 5! Så blir det när man säger att man vill ha alla tider som går typ. Haha... Men jag klagar absolut inte, jobbar på att spara ihop pengar till USA! 
 
En skön sommarbild på mig och sötaste Linnéa sist jag var i Värnamo! Bara för att jag inte vill att sommaren ska försvinna, och så ska jag ju till mina stollar på fredag! Linnéa och Julia. 
 

Fun.

Och med det här säger jag godnatt!


2012-09-07

Hey everybody!
 
Nu har det inte blivit mycket bloggande i sommar, men har ju inte velat sitta vid datorn när jag har haft så mycket annat kul för mig. Har inte haft en sekund över till att ta det lugnt den här sommaren. Vilket jag själv tycker är jätteskönt. Jag hatar att vara ensam. Jag är dålig på att vara ensam! En minut känns som en evighet, eller så somnar jag och sover förbi hela dagen. Så i sommar har jag vägrat vara själv! Jag har varit omringad av världens bästa vänner, för mina vänner är världens bästa. Både när jag jobbat och varit ledig. 
Jag har också velat vara lite extra med mina närmaste vänner nu eftersom liksom många redan har gjort, ska jag ut i världen och resa! Jag har skickat in min ansökan för Au Pair i USA och vilken dag som helst nu kan det ringa en familj som jag kanske kommer bo hos i ett år! 
 
Och där blev jag alldeles nervös. Fast på ett bra sätt!

RSS 2.0