NYC

Hoppar på bussen till New York om bara 2 timmar!!!! Och vem väntar på mig där? Jo Lilla mamma! Och imorgon vid 11 kommer även syrran! Kommer kännas så konstigt att träffa dem efter 7 månader här, att prata svenska!

Men det ska bli så kul att se dom, är lagom excited nu! Wohoo!


Beach weekend

Har haft en riktigt go strandhelg!
I lördags packade jag, barnen och Brad in strandgrejerna i bilen och drog till Wingaersheek Beach, som ligger utmed kusten norr om Boston. En timma tog det här ifrån Wayland!
 
När han inte var uppe och sprang var den rosa stolen hans favoritplats!
 
 
Vad tycker ni om min fina prinsess handduk?? 
 
'
 
 
Sandcastle!!!
 
 
Och idag följde jag med Mary och hennes värdfamilj till Crane Beach, som ligger typ 10 minuter norr om den Wingaersheek! 
 
Alla hjälpes åt att gräva ner Mary!
 
 
 
Crane Beach!
 
 
 
Ethan och Jula är då Mary's små tvilling värdbarn! De är så sjukt söta. Kolla på dom med deras små blonda lockan och bebismagar!!
 
 
Jag, Mary som är brunast såklart... och Nadia!
 
 
Mary, Nadia and meeee
 
 
Det var allt kul för den här helgen! Nu ska jag kolla Game of Thrones innan jag somnar!
 
 
 
 

Beachday!

Hurtig som jag är gick jag upp 7 för en spring tur i det fina vädret! Varmt och svettigt var det men skönt efteråt!!
Nu sitter jag vid poolen och sprayar in mig och barnen i solskydd så vi inte bränner oss för idag ska jag, barnen och Brad till en strand 1 timma här ifrån. Det finns stränder vid sjöar här omkring men vi lyckat till det lite idag och drar till havet!!! När Brad nämnde havet igår blev jag sjukt glad, havsmänniska som jag är. Uppdatering om dagen kommer ikväll! Nu ska vi in i brad's cab.


Midsommar=poolday

Inte mycket till firande idag, men har spenderat dagen, hela dagen, på en madrass i poolen. Thai mat till middag och beach planer för imorgon! Kommer bli en bra helg med mycket sol!

Just nu sitter jag med Mary och Nadia i Nadias säng och pratar!

Btw kolla va långt mitt hår är nu! Går nästan ner till rumpan och ner till naveln fram!


Spring för livet

Morgonrundan satt fint idag! Klippte lite i min t-shirt som jag fick efter color me rad. V-ringat kan ju va det vidrigaste, jag klarar inte av det nej neeeej. Så fixade till det lite! Efter 25 minuter springande ville jag bara slänga mig i poolen, men självklart är trädgårdsfixarna här så nu sitter jag här i soffan med en skål med yoghurt och väntar på att de ska försvinna!



FroYo

Asså Orange Leaf's frozen yoghurt! Så jäkla gott. Josefin, hit ska vi när ni är här!!! (1 vecka kvar!!!!)


Onsdag

Så min förkylning blev ju inte bättre till idag. Så dages planer är lite ändrade! Något gym blir det inte, men eftersom vädret är helt underbart blir det en liten promenad.
 
Men först av allt, idag är det äntligen dags för Quin's play! Om 10 minuter ska jag dra mig till hennes skola. Ska bli intressant att se om hon kommer ihåg allt, som vi har övat och övat borde hon göra det! 
 
 

Juni

Tiden går allt för fort nu. Har avklarat halva tiden nu! Sjukaste verkligen. Är så himla glad att jag hamnade i en sån bra familj med goaste barnen, och att jag har träffat så många nya sköna människor. Framförallt Nadia och Mary! 
 
Jag lägger ju tyvärr inte ner så mycket tid på att uppdatera bloggen som jag borde göra, men ska verkligen bättra mig! Nu har jag lite tid över innan barnen kommer hem från skolan. Regn och åska är det ute!
 
Så vad har jag gjort de senaste veckorna? Kan ju säga att jag hade den bästa födelsedagshelgen. Min födelsedag inträffade på en söndag, så vi tänkte att gå ut i Boston på lördagkvällen var en bra ide! Det var en GRYM kväll! 
 
 
Pizza mitt i natta är ju ett måste
 
 
 
På fössledagen var det superfint väder, så det hängdes en del vid poolen på förmiddagen. Sen ville familjen ge mig min present vilket var biljetter till en show, The Blue Man Group och middag efter. För mig och en kompis så jag tog med mig Mary in för en trevlig liten eftermiddag/kväll i Boston. Showen var riktigt cool och restaurangen Joanna hade reserverat var perfekt!
 
 
Det var födelsedagshelgen det. Somnade gott söndag kväll.
En hel del gottande vid poolen har det ju blivit också. Inte helt fel att bara kunna ta sig ett dopp so fort man blir lite varm! Det kommer jag sakna när jag kommer hem.
 
 
En liten gymastik uppvisning för några veckor sen!
 
 
Och har kommit igång med scrapbookingen nu! Den kommer bli perfekt!
 
 
 
Nu är det dags för mig att hänga med två stollar till barn! Men ska försöka uppdatera lite oftare, för er 5 som läser bloggen.. 
 
TJÄNA
 
 
 

Mary

Cuz it's my birthday!!


Mosquito

Någon som vill berätta för mig vad man ska göra när man blir tokig av myggbett?????? Har 33 stycken på benen och kan inte sova. Assååååå jag går bananas snart här. Funderar på att ta en springtur i regnet eller något Asså döda miiiiig.
 
Hejdå

Six Flags New England

Har bäddat ner mig i soffan framför tvn med lite te och Pixie. Är trött efter en lång helg!
Fredags kvällen spenderades med Nadia, chips och wedding crashers. Klockan blev sen och jag orkade inte köra hem henne, även om det tar 7 minuter att köra till henne. Och eftersom hon jobbade på lördagen så fick jag gå upp tidigt, 8:30!!! Svårt att förstå va? Lovisa uppe innan 11 en lördag. Men det var bra eftersom det var runt 30 grader och sol på lördagen och jag hade planer med Kristy! Efter en grym american pancake brunch med henne drog vi till AMC för att se Furious 6! Så sjukt braaaa. Längtar till 7an nu.
Direkt från bion hem till poolen för lite sol och bad och hann med en nap innan jag skulle plocka upp Nadia för att åka till Berlin där Marys kompis hade lite chillkrök. Öl, hockey och stjärnfall blev det. Och med 3 timmars sömn drog vi till Six Flags New England för lite roller coasters! Och det var en grym park! Skönaste banan måste varit Bizzaro, tydligen "nummer 1 steel roller coasters on the planet". Riktigt go va den. Tur hade vu med vädret också. Kanske lite för varmt på dagen men vid halv 6 började blixt och dundret, då det ändå var dags att åka hem!

Vet inte vilken ordning bilderna kommer hamna i nu, men alla är ifrån helgen i alla fall!


RSS 2.0