We are the world

Jag känner mig så, jag vet inte vad man ska kalla känslan riktigt, men när man har gjort något bra! Den känslan far runt i kroppen på mig nu!
Varför? Jo, jag och mamma fick för oss i helgen att vi vill ha ett fadderbarn! Så idag kom det efterlängtade brevet med informationen och bilden!
Hennes namn är Saraswathi och är 6 år. Hon bor i södra Indien i ett hus som är som ett rum. Och hon är så söt så jag skulle kunna äta opp henne! Jag ska skriva ett brev till henne, nu på en gång!!!
Bilden har inget med Saraswathi att göra, bara ett väldigt gulligt barn.
PUSSPUSS!

Tomt

Ställer mig frågan nu, varför jag gör ett inlägg nu? Mitt huvud är helt tomt.
Jag kan väl börja med att säga att jag har varit glad idag! Först såklart för att jag hade lektion med min Råtta idag! Första gången på ett och ett halvt år!!!! Men även för att Starbucks äntligen har öppnat här i Göteborg! Oj, hur länge har man inte väntat på den liksom? Det lär nog inte dröja länge förren de öppnar ett till här i stan!
Ankan och Hedvig goa och glada med varsin varm dryck i handen.



Annars har inte mycket annat hänt än att jag har haft 4 timmar hål idag. Boooooring. Men fixade lite bankärenden (Haha moget...) Sen har jag kollat in en sak jag vill köpa, men ska vänta lite och se om jag vill ha den om en vecka också eller om det bara var en "åh snygg (en vecka senare uuuh ful). Om ni fattar?
Jaja den kommer dyka upp här på bloggen snart i alla fall!
Nu ska byta till träningskläder. Tennis står på schemat, men innan det: FYS!
PUSSPUSS!

Öppet Hus

Det är öppet hus här på Lm Engström idag. Vilket jag absolut inte orkar, för det är ganska tröttsamt! Men en sak är bra, man får lite tid att äta. Vart man vill!! Snackade med mina små råttor (Annika o Elin) och det fick bli jensens.

Gick upp kl 8 imorse och tränade bort 800 kalorier, inte dåligt va!! Sen har jag ett par för tajta byxor på mig, nyttvättade. Så jag känner mig tjock ändå. Haha.

Det är snow ute...


Söndagsmys

Imorgon är det måndag, vilket betyder att idag är sista dagen jag får äta gottigheter! För imorgon ska jag och Annika satsa hårt på att vara träningsfreak och såna där jobbiga "Nej, jag äter inte godis-människor". Men jag tror det kommer gå grymt bra och i sommar kommer vi gå runt på beatchen och skratta åt alla små fetknoppar. Okej nej, skämt åsido. Anledningen till att jag gör det här är inte för att jag vill bli smal och blabla, utan för att vara mer hälsosam. För alla er som inte vet är jag glassoman, och äter glass...ofta! Vilket jag inte tror är det bästa man kan göra om man vill ha ett hälsosamt liv... Så, slut på det roliga!
Idag ska jag äta allt från glass till popcorn, bara för att.

Jag och Phille skulle precis hugga in på våran egen lagade thaimat. Gott vart det!



PUSSPUSS!

I Love My Friends

Igår var en riktigt lyckad utgång! Vi hade ju bestämt att vi skulle till Park Lane, men kön var ganska (!!!!) lång. Och vi kände inte för att spendera hela våran kväll väntandes i en kö så vi tog oss istället till Båten och dansade loss där.
Träffade på massa nya och gamla ansikten! Alltid kul. Vi avslutade kvällen på ett knöfullt BK. Classic. Men asså för det första så är McDonalds mycket godare, men det finns ju inte på Järntorget (UUGH Bummin..) För det andra så väljer man inte att käka på BK när man är där, man väljer Järngrillen (Hallelujah). Men igår fick Higgen bestämma, och det blev BK (Bumminbumminbummin)
Men jag klagar inte, fyllekäk som fyllekäk. Jag fick min glass när jag kom hem i alla fall.
Ja, det var gårdagen det. Idag? Bara ta det lugnt! Kanske hälsa på en sväng hos farmor, kanske sova, kanske kolla film, kanske baka. Vem vet.
Nu däremot, ska jag kolla på det senaste avsnittet av One Tree Hill (<3<3<3)
Slänger in en nykommen bild på min älskling! Jacob Young in my heaaaaaaaaaaaaaart. OMG jag är patetisk
PUSSPUSS!

Rockar på Stureplan

Ja, ni ser på bilden vem som styr musikkorridoren! Sitter på Stureplan nu och väntar på att få börja ensemblen!! Vi har gett oss in på en ny låt, i Wanja Dance With Somebody av Whitney Houston!

Nu ska vi jamma vidare, ha det!

Och btw, håll ögonen öppna! Jag och Annika planerar på att skaffa blogg tillsammans! Kanske ikväll!!!


Bestämt mig

Ja, det är Australien som gäller, DIREKT efter sommar 2012!
Och jag taggar som en lite apa här i min ensamhet. Sanningen är den, att jag är så ensam att jag ska ringa hit Hedvig.
Men först lite träning. Måste bli fit till imorgon, då det är en fet utgång med mina brudar som står på schemat! För att ta en "paus" från båten och Berså, som är ganska trötta klubbar nu, blir det en sväng till Park Lane!

PUSSPUSS!



Happy

Waha omg. It worked. Jag behöver inte ge mig in på bloggredigeraren eller va fasen det heter! Man kanse va det står! Hallelujah!
Jaja, jag tänkte att det var dags att börja blogga igen! Längesen och så nu ju. Inte för att någon annan än min syster läser bloggen, men hallå josefin, du måste ju få veta vad som händer här i Sweden! Speciellt nu när du tänker stanna ett halvår till. Screw you, jag klarar mig bra utan dig. Ska bli awesome att fira din 21 årsdag, utan dig! Och nu började det regna också. Gött att jag inte ska någonstans. Det ända stället jag kan tänka mig att gå till nu, är kylskåpet!
Tack hej!



(jag i Thailand nu. Skulle inte sitta helt fel med en go massage nu)

One Tree Hill

"People say hell is endless. 
They say it's our worst nightmare.
The face of our darkness.
But whatever it is, however it is, I say hell is empty.
And all the devils are here."

- Nathan Scott


1 Januari!

Gott nytt år på er alla små stollar!
Nyår här i Thailand är det bästa! Med en drink i handen, sand mellan tårna och goa människor. Det kan inte bli bättre!
Nu såhär "dagen efter" ar vi varit på marknad här på koh Lanta, hittade ett par glajjor, två väskor och lite smycken! Perfekt. Tröttheten kommer och smyger sig på nu, så nu är det tuk tuk hem och sova som gäller! Och imorgon ska vi på en thailändsk matlagningskurs, skitkul!

Jaja, gott nytt år och puss!!


RSS 2.0