2 weeks

Glömde ju slänga in det klassiska "2-veckor-i-familjen-inlägget"
Det får väl helt enkelt komma en dag försent! Jag vet inte riktigt vart, eller hur, jag ska börja förklara för er där hemma att jag har det så sjukt bra. Jag har inte någon hemlängtan alls, inte ens känt en liten bit av det! Klart jag saknar alla ni där hemma men mer på ett sånt sätt att jag skulle vilja ha er här i en låda och plocka fram er när jag känner för det. You feel me?
Alla i familjen är helt underbara! Jag hade inte kunnat få bättre värdföräldrar eller värdbarn och jag får lite småpanik att jag en dag måste lämna det här. Men det ska jag inte tänka på nu. 
 
På tal om nu så fick jag och Matilda lite ryck och ville till New York över nyår så för 5 minuter sen bokade vi bussbiljetter dit och vi lämnar huset om en dryg timma! Vi kommer schlagga i en, utav två, lägenheter som hennes värdföräldrar äger där! Helt okej och så, vi kommer bo nästan mitt på Times Square. Yes please!
Men har nu en timma på mig att duscha, packa och allt annat jag måste göra innan jag drar! 
 
Manhattan, here we come!!!

Django Unchained

Det enda jag vill ha sagt ikväll är att det är så mycket enklare att gå på bio i USA än i Sverige. Fast det kan ju vara bra att läsa lite om filmen innan man ser den vilket jag inte gjorde idag när Brandon drog med mig till bion.


Right now

Är ledig idag men hänger lite med barnen nu. Vi leker med Electronic Snap Circuits, till och med jag tycker det är kul! Man bygger ihop olika delar som leder ström och så blir det något kul i slutet. Typ en lampa, och igår gjorde vi så vårat ljud kom på radio. DET var ball.
Och idag fixade jag mitt bank account på Bank of Amerika, tjoho!
Ska nog ta en sväng till mallet nu och se om det finns något kul på rean!


Imagine Dragons

Kan inte släppa hur bra Imagine Dragons verkligen är!! Lyssnade genom deras album "Night Visions" och satanigatan va det är grymt.
Idag är jag extremt trött så ska bara slappa och kolla på den sista Harry Potter med Brandon ikväll. Vi har haft Harry Potter vecka för han hade bara sett upp till 4an! Så efter en heldag med barnen, en lååång omgång charader och med lamb chops i magen är jag inte sugen på något annat än att slänga mig i soffan och kolla HP! Mys. 
Imorgon har jag sovmorgon, så skönt!!! Börjar 12 och jobbar fram till läggdags för att Brad och Joanna ska iväg på middag! Men det blir nog playdates hela dagen imorgon! 
Igår var jag förresten på Friendly's och åt världens godaste glass med Nadia och Mary! Jag kommer nog aldrig äta mat där, inte för att det inte ser gott ut utan för de har bara junk food. Ett äkta amerikanskt ställe. Men glassen.. ooh.
 

It's Time

 

Merry Christmas!

Ja och så var det julafton! Tiden går sååå fort! Började dagen med att måla teckningar med Justin, Quin och Brad! Brad är faktiskt en riktigt bra tecknare! Sen kom Joannas mamma! Här säger de inte grandma, de säger Vovo, så om Vovo kommer upp här igen vet ni att jag menar mormor! Hon va i alla fall jättetrevlig!
Men jag har inte all tid i världen idag för hela familjen ska åka in till Boston där kusinerna bor. Där blir det god mat-mys! Hoppas jag får i mig någon mat, haha är fortfarande mätt efter min och Matildas (en annan svensk au pair) middag på TGI Fridays igår! Vi körde på efterrätt och hela alltet. Sjukt gott.
Och imorgon blir det julklappsutdelning! Tjoho, fick klart alla julklappar igår, haha sista minuten är alltid en bra idé!


Trams

Idag var det onsdag vilket innebar att Quin och Justin kom hem klockan två! Justin hade playdate med sin kompis som bor granne med oss! Och så kan man säga att jag och Quin hade en playdate. Hon hade inga läxor så efter lite piano spelande gjorde vi hinderbana, hoppade studsmatta, tramsade runt i vardagsrummet och bakade spacecake med Brandon och hans kompis. Varför det blev en "spacecake" var för att barnsliga Brandon tyckte att vi skulle baka en grön kaka med grön glasyr på. Mycket spännande, men barnen tyckte den va smaskig!

Idag var första dagen med äldsta sonen, Ben, hemma! Jättetrevligt men med alla hemma plus Brandons kompis från New York i huset blev det ganska livat här idag och det blev middag i finrummet så att vi skulle få plats!
När barnen hoppat i sängen spelade vi andra the settlers of catan! Riktigt kul spel. Och nu är jag übertrött och ska sova. Imorgon blir det svenska pannkakor och Quin's fiolkonsert! 


Och det ni ser på bilderna är Justin som ska testa min och Quin's hinderbanan och Quin i ett klädfodral.


TMI

Idag har varit en låååång dag. Började med en 5 timmars lång biltur runt omkring Wayland och grannorterna med den gamla au pairen! Hon visade mig verkligen allt, skolan, banken, gymmet, vart de har sina olika aktiviteter, posten, supermarket, bion, tj max och mallet. Så det blev thaimat med henne och hennes kompis inne på mallet! 
Sen klockan 6 jobbade jag för första gången för föräldrarna skulle på middag. Jag och Josefine, som den gamla au pairen heter, gjorde tacos, "the swedish way" som dom säger. Vet inte riktigt vad skillnaden är om en amerikan skulle göra det. 
I måndags när Justin fyllde år fick han ett set så man kan göra sina egna tuggummin vilket vi skulle försöka oss på efter middagen... Herrrregud, det ska jag aldrig göra igen. Kletigt och smetigt, men barnen verkade tycka om det! 
Efter bad, 15 minuter instrument och lite lek var det dags att gå och lägga sig. Och sen efter det har jag hängt med Brandon vilket är en utav sönerna som är äldre! Brandon är 20 och Ben är 22 tror jag hmm.. I alla fall, Ben har jag inte träffat än för han är fortfarande på college men kommer hem på tisdag! Det ska bli kul att träffa honom också!!
Men nu tycker jag det är dags att sova för är lite seg i huvet efter all den här informationen och det lär inte bli mindre imorgon. Så nattinatti.
 
Det här är från New York, top of the rock! Det kommer mer bilder men orkar inte just nu! 
 

Wayland!

Har haft en riktigt härlig (men jobbig) vecka i New York. Träffat sjukt sköna människor från hela världen som jag ska försöka hålla kontakten med!
Bussen gick från skolan vid 9 imorse och va framme vid halv 3. Vi stannade och käkade lunch och droppade av folk på vägen lite här och där. Precis när vi släppt av lilla Maja (från Sverige) precis efter gränsen till Connecticut, och vi kör förbi avfarten Sandy Hook/Newtown säger jag att jag känner igen Sandy Hook men jag och Frida kommer inte fram till vart det är jag känner igen det från, i alla fall, chauffören sätter på radion 5 sekunder senare och vad hör vi inte då. Att en 20-åring har gått in på Sandy Hook middleschool och skjutit 26 pers varav 20 stycken var barn, efter att ha skjutit sin egna mamma. Alla är helt skakis efter vad som har hänt typ. Värsta skolmassakern i amerikansk historia snackar dom om! Ush kan typ inte tänka på det, riktigt hemskt!
 
Men back to the bus, jag och resten av gänget på bussen hade det chill hela vägen vilket va gött, men när jag såg Brad (pappa) och Josefine (den gamla au pairen som åker på måndag) komma körandes för att plocka upp mig i den största SUVen jag någonsin sett blev jag nästan lite nervös. När vi kom till våran väg så kom Justin and Quins schoolbus samtidigt som vi kom så jag gick ut för att möta upp dom, och båda sprang allt va de kunde mot mig och skrek "Lovisa finally you're here aaah we love you". Kunde inte fått ett bättre välkomnande av dom! Och huset de har, wow!! Helt crazy. Jag går seriöst vilse i det just nu, kanske för att det finns två trappor upp till övervåningen och 16 rum... Sen finns det ytterligare en våning, och en stooor källare, där jag bor! Och området är jättefint det med! 
Vi klädde granen i eftermiddags och den blev jättesöt. Sen va det dags för en riktigt god middag! Lamburgers med allt möjligt till! 
Efter det har jag mest hängt med familjen, Joanna (mamma) gick igenom lite viktiga grejer bara och Quin försökte övertala mig att sova i hennes rum, men vi kom fram till att vi ska göra det en natt när jag har hand om dom hela kvällis också! Ah, allt är så bra! 
 
Nu ska jag försöka få lite sömn! Tror jag fick med allt det roliga som har hänt idag! Får bli mer update imorgon någon gång, då ska Josefine visa mig runt överallt! 
Så godnatt och sånt 

Micke

Träffade våran fina kompis Mikael Nyqvist mitt på times square förut. Mycket trevligt. Top of the rock va också ganska najs men det kommer bilder på sen! 
 

NYPD

Idag har varit en låååång dag. Först var det lektioner, all day long fram till 5 då det var dags för alla länder att sjunga en låt från sitt land. Självklart sjöng vi små grodorna. Tänkte först göra ett luciatåg, men kom överrens över att små grodorna är lite roligare!
Sen fick vi besök av en polisman. Skönaste polisen jag någonsin träffat. Han fick inte ur sig mycket vettigt, men det var ganska underhållande! Nu sitter jag och snackar med några colombianer! säger man så? aja skitsamma. Har inte tid för bloggis nu, så hej. Imorgon är det heldag på manhattan! 
 
Later!

Good Morning

HEJ ALLA NYA LÄSARE! Trodde aldrig att folk skulle gå in på min blogg bara för att jag la ut den på facebook, men tdligen! Själv tycker jag att det är extremt tråkigt att läsa en random persons blogg, men det är väl kul att jag har några som läser vad jag skriver också.. Så nu får jag se till att uppdatera mycket!
 
Klockan är 7 här och det är dags att få i sig lite frukost innan en heldag med classes! Tur att det inte är idag vi ska in till Manhattan, för det är helt igen mulet och regnar. Skittråkigt!
Ska se till att ta lite bilder idag!
 

New York!!

Ja nu har jag varit vaken i 26 timmar så om jag skriver något som inte alls hänger ihop vet ni varför. Men ville mest bara uppdatera er om att jag är i New York nu! Flygresan gick riktigt fint men maten smakade skit, som vanligt. Men vi haffade lite pizza nu när vi kom till Au Pair skolsaken. Gött.
Men på fredag drar jag vidare till familjen i Boston, där jag kommer stanna resten av året! Är så sjukt sugen på att bara åka dit nu. Träffa familjen och allt! 
 
Men nu måste jag verkligen sova innan jag trillar ihop. Kan ju tillägga att jag redan trivs som fisken i vattnet
 
tjohej

One Week

Gaaaaaah! Nej nu är det en vecka kvar och jag håller på att spricka av excitement här! Men som sagt om exakt en vecka har jag precis landat i New York. Tjohej gla tjej.
 
Vill ni btw se hur snygg min kusin är. Som jag älskar sååååhääär mycket och kommer sakna som fan
 
 
Och så fortsätter vi med packningen!!

RSS 2.0