Bertucci's

Nu blir det middag på Bertucci's!!! Jag och dunnyman är super excited, för det är så jäkla gott där!

Vill bara fylla ut det här inlägget lite med att berätta för er latmaskar att jag och Nadia gick en 2 timmar power walk idag! Vi är bara såååe brae


Weekend

Mer än att göra tatueringar i lördags gjorde vi inte mycket! Byggde hus av kort och kollade på allt från Disney channel till basketboll! Sen jobbade jag ju på kvällen så då blev det taco och lördagsmys.

I söndags var det rikigt gött väder! Snön började smälta, och våran stackars snögubbe Bob tappade några kilo... Jag och Mary köpte kaffe och åkte till en söt liten sjö. Jättefint! Soligt och gött.
Och vädret har hållt i sig sen dess! Runt 8 grader och sol, inte fel alls!
Så igår passade jag på att spela lite basketboll och sprang (gick) en runda.
Igår var det passover, en judisk högtid, så familjen skulle iväg. Vilket innebar att jag var ledig efter 5, det va skönt!!
Men i alla fall, kolla så söta Q och J var. Asså jag vill bara äta upp dom när dom är så söta.

Nadia är btw hemma från 10 dagar i San Fran, äntligen!!! Så det har varit lite häng med henne och Mary de två senaste dagarna, och även idag! Ska strax iväg för att gå en pw med henne.
Och ytterligare en som är tillbaka, Josefine!! Den gamla au pairen i min familj asså. Så ikväll blir det restaurangmiddag. Ska bli kul att träffa henne igen!


Tattoos

Kolla morsan! Jag har gjort en tatuering. En lila glittrig krona. Quin gjorde ett peace märke och en fjäril på magen.
Igår i alla fall åt jag och Mary asiatiskt och chillade hos mig!
Ikväll jobbar jag för Joanna och Brad ska ut och äta med några vänner!
Och nu sitter jag och kollar på Disney show's med Quin.


J-Dunny

Justin: Lovisa, you know my friends think it's wierd that I love you. Because you're 19 and I'm 10.
 
Haha, ja vad ska man säga. Han är ju det gulligaste. 
 

Tjoho

Quin är hemma från skolan idag med! Hon mår bättre, så imorgon blir det nog skola för henne men idag har hon fortfarande lite ont i magen. Stackars liten. Men eftersom hon får all uppmärksamhet nu var Justin tjurig  igår också. Quin började storgråta för hennes mage gjorde så ont, då helt plötsligt börjar Justin gråta och klaga på att han hade för mycket läxa och allt. Visst han hade mycket att göra, och det kan vara jobbigt men han hade precis hängt med kompisar i typ 3 timmar så jag kände att han inte riktigt hade någon anledning till att gråta. Det var mest för att få lite uppmärksamhet. Men det slutade i alla fall med att han gjorde sönder 3 pennor och gjorde hål i en liten basketboll!
När jag slutade vid 7 drog jag och Mary till TJ MAXX och shoppade lite. Jag hittade två jättesöta klänningar till sommaren, en svart och en kornblå! Sen blev det några avsnitt One Tree Hill (såklart) hos Mary innan jag åkte hem för att sova! 
 
Nu sitter jag och skypear med Malin i brasseland! Hon är allt en liten pepparkaka nu! 
 
Hittade två bilder från gamla goa tider! Här är balen i 8:an! Haha söta.
 
 
 
8-an? fjortizzar heej
 
 
 
 
 

Happy Birthday!!!

Idag är ingen vanlig dag, för det är FARSANS födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!!
 
Så det är ju så svårt att skriva grattis och allt det där. Och det blev bara en 5 minuters skype förut. Så jag tänkte att jag kunde göra ett litet videoinlägg mitt i allt jobb, passade på när Justin spelade trummor, för annars är han bara på och klänger på mig, som ni märker i sista halvan av klippet! Haha. Det blev lite längre än jag tänkte att det skulle bli, eftersom vi började prata om massa annat! Men då vet ni lite hur min dag har varit i alla fall...
 
Hoppas i alla fall du har haft den bästa födelsedagen!!! 
 
 
PUSSPUSS!
 

Top Gear och svenska pannkakor!

Har fått ungarna att kolla på Top Gear. Haha så nu undertiden jag gjorde pannkakor tittade de på ett avsnitt.
Inatt kom det mer snö, vilket resulterade i att skolan var inställd idag! Så sjukt lame att se stänger skolorna efter 15 cm snö. Men gött för kidsen. Och Q har varit sjuk hela helgen så hon kunde ändå inte gå till skolan idag.


Boston

Ikväll blire fest i Boston! St. Patricks day ska firas där med! Så om en timma typ drar jag, Kristy (som har fått en ny värdfamilj btw, sjukt happy for her) och Mary till Boston. Ska bli kuuul.

Cheers!


Godmorgon!

Idag är det fredag allihopa!! Och eftersom jag är världens snällaste babysitter erbjöd jag mig att köra kidsen. Quin blev jätteglad, det visste jag för hon hatar skolbussen. Men Justin ville ta bussen, så han kan hänga med sina buddies. Så J-Dun gick precis och jag ska köra Q om 5 minuter.

Jag har fått min lilla sötis att sjunga på Lykke Li's I Follow Rivers. Så nu springer hon runt här i köket och sjunger och borstar håret!
Och jag dricker kaffe! Idag ska jag dra till target och köpa tråkiga bra att ha saker. Booooring. Men sen blir det Skype med higgen!!

En bild nu från morgonen, och en från igår då jag tog Justin för lite frozen yoghurt, då blev han glad!


Torsdag

Har varit på gymmet och svettats lite idag igen! Skönt som tusan att vara igång med träningen igen. Så jag och Nadia kan äta våra frozen yoghurt utan att få dåligt samvete...
 
svettigt och gött på gymmet
 
 
Skypeade lite med Higgen. Och träffade Nadia för att säga hejdå innan jag handlade, för den skiten ska till San Francisco i två veckor typ. Gott för henne! 
 
Nu ska jag slänga mig in i duschen för om en halvtimma är det dags att plocka upp Q och J för att åka till gymnastik och läxhjälp! 
Ha en fin torsdagkväll där hemma! 
 
 

Mar. 14, 2013

Idag har varit en bra dag! Mest för att våren hälsade på. Jag och Nadia hoppade av lycka när solen sken och minst 10 grader ute! Vi firade det med en morgon workout på gymmet och åkte efter det för att testa det nya frozen yoghurt stället på Wayland plaza. Jäklar va gott det va, slår alla andra froyo ställena jag har varit på!

Och nu såhär på kvällen hängde jag och Nadia lite och drog till Mary, för att kolla ett avsnitt one tree hill. Haha Mary kollar allt för mycket. Hon har sett typ 120 avsnitt på en månad. Hon kan ju inte må bra av det...

Här är btw Quinnie i morse. Hon ville ha sin dessert till frukost, så en glass smothie blev det! Underbart!



Starbucks

Här sitter jag själv på starbucks och inte gör ett skit! Haha nej men barnen har börjat gå till en "tutor" varje tisdag och torsdag. Det är inte som en vanlig tutor, de går till en lektion på 45 minuter, gör massa matte och läsövningar sen har de läxor de måste göra varje dag! You feel me? Och eftersom det bara är 45 min hinner jag inte ta mig längre än över gatan för en kaffe!
Men nu är det dags att hämta sketongarna igen. Hoppas allt är bra i Sverige!


Bästis

Nu har jag fått en tillsägelse av bästis att jag måste uppdatera oftare! Så från och med nu ska jag försöka göra ett inlägg om dagen. Så be prepared alla mina 5 läsare, nu kommer ni få mycket att läsa!!
 
Jag och Higgs i somras
 

Crazy hair day!

Älskar att skolorna här är lite påhittiga. De har massa olika temadagar. För ett tag sen var det pyjama-day, idag var det crazy hair-day!

Såhär kan man se ut då!


Natick Mall

Dagens häng: Pixie
 
 
 
 
 
Spenderade några timmar på mallet också! Har haft så mycket energi idag! Konstigt eftersom jag kollade på One Tree Hill ganska så sent igår, hehe. Men är nu en fin stickad tröja från Hollister och en grymt snygg vårjacka från Urban Outfitters rikare! Eftersom jag åkte dit med uppdraget att hitta en vårjacka så är jag nu jättenöjd! Slänger in en bild på den och tröjan imorgon!
 
Nu känner jag också att jag har kommit igång med träningen, tack vare Nadia! Hade inga planer alls på att dra till gymmet ikväll, men så får jag en inbjudan att hänga med henne dit. Absolut tänkte jag! Nu jäklar, efter Miami och förkylning är jag redo för träning!
 
Imorgon står scrapbookning högst på to-do-listan!! Måste fixa mer med den om jag inte vill sitta med allt sista veckorna. Kan bli lite småjobbigt. Men nu: One Tree Hill

Plans

Mellan alla avsnitt av One Tree Hill har jag smidigt lite planer med min fina kusin hemma. 
Som det ser ut nu får jag en smålänning som inneboende när jag kommer hem! Kommer bli sjukt gött att få upp henne till Götet. Ibland går det lite för länge mellan gångerna vi ses.
 
 
Love my Julie

Hypnotisören Brad

Brad hypnotiserar Quin så skulle tycka om kycklingen med en ananas. Lyckades han? Jadå!


RSS 2.0