Early in the morning

Ja, klockan är 6 och jag är på väg till jobbet. Najs!
Men det är ändå skönare att stiga upp så här tidigt nu när solen lyser in i fönstret på morgonarna, och när Sverige vinner Eurovision:) fan va gott hon satte det igår!
Jaja sitter i en taxi som ska ta mig till jobbet, missade min buss bara för att pappa glömde att gå upp och säga till mig att han inte kunde köra mig, för att han drack lite mycket igår. Självklart fick pappa betala taxin!

Pusspuss


Stop

-Wäääääääää
Ska jag försöka komma iväg till USA så fort som möjligt? Ja det ska jag.



babyyyy

You Can Go And Take That Little Piece Of Sh*t With You


I Will Tell Your Story And Keep You Alive

Vill inte fylla år i år. För första gången i mitt liv längtar jag inte till 9 Juni. Det kommer kännas extremt tomt.
Men jag är ändå glad att vi har delat den dagen i 18 år, och att vi firade 100 år tillsammans känns underbart. Åh, va jag kommer sakna dig.
Jag älskar dig farmor!


21 dagar

Nu är det bara tre ynka veckor kvar till frihet! Men, med det menas inte att jag kan gå hemma och slöa. Icke, här ska prov skrivas, inlämningar ska göras och redovisningar ska klaras av. Sen har jag inte bara det att tänka på. Måste fixa klart lite på balklänningen, balskor, balväska, bestämma balfrisyr och smink, köpa studentklänning(ar) och plugga körkortsteori. Även om det sista sakerna tillhör den lite roligare delen måste det ändå göras och tiden är KNAPP! Hur ska detta gå?
Jaja, idag har jag kommit en liten, liten bit på vägen. Har nämligen gjort klart en psykologi uppgift som ska in imorgon. Skönt! Imorgon kan jag även bocka av en redovisning!
Kan ju även berätta att jag var på en helt galen studentskiva i fredags med tema nationaliteter. Kvällen blev sjukt lyckad med allt från mexikanare, till blommor från blomsterlandet till talibaner.
Här har vi lite sköna bilder från kvällen.




Bästa bordet?



Sen var det utmaning för värdarna. Lapdance vart det ja!



Mums



För alla som bryr sig, jag var english school girl med uniform och allt!



Ett gött gäng i början av kvällen!



Gött snack.



Här började det spåra lite.



Och här var det total kaos! Men jävligt roligt.

Nu ska jag återgå till det roligaste jag vet, plugg!!
PUSSPUSS!

Fel

Vad gör jag här? Måste ju plugga. Nu är det kaoz och jag kommer inte få sova något inatt.
Hejdååå

Nu kör vi så det ryker

Idag har varit en hetsdag, precis som alla andra dagar nu för tiden! Har en massa som ska göras i skolan och massa annat.
Nu för tiden hinner jag inte ens att kissa. Jag satt och pluggade förut och tänkte att jag var tvungen att kissa men jag ville inte avbryta mig själv, tre timmar senare kom jag inte ihåg om jag hade kissat eller inte, för jag hade väntat så länge att jag inte var kissenödig längre. Hallå? Ska det vara såhär? Nej alla lärare, rektorer, professorer, skolsköterskor, bambatanter NI måste lära er att ni inte kan trycka in allt på två-tre veckor. Stora slutprov/inlämningar är det också. Alltid samma sak och varenda jävla gång funderar jag på hur de tänker.

Punkt.


RSS 2.0