There's No GIF For These Things That I'm Feeling

Dessa lutar det åt nu! Eller samma klack fast mörklila. Så jobbigt att bestämma sig. Får väl köpa båda paren! Jaja, vilka jag än väljer sitter de snart på mina fötter!

Everyday I Try To Look My Best, Even Though Inside I'm Such A Mess


Don't Let What You Can't Do Stop You From Doing What You Can Do

Jag önskar jag var en sån där människa är grym på att ordbajsa. Har suttit med projektarbets rapporten i 6 jävla timmar och skrivit 2 sidor. Skitkul. Och jag vet att om jag fortsätter så kommer det bli ett jävligt dåligt arbete. Jag suger helt enkelt. Kan ju lika bra fortsätta suga och gå och dö. Kommer inte kunna ha kul på 100-dagarsfesten imorgon heller för jag kommer bara tänka på att jag egentligen måste sitta hemma och arbeta.
Ont i huvudet och magen har jag också.
Nu ska jag sova bort allt och hoppas på att när jag vaknar är hela mitt arbete färdigt.

I Hate It When Wikipedia Copies My Entire Homework


The World Spins Madly On


A Good Friend Knows All Your Best Stories, A Best Friend Has Lived Them With You

See the difference?





Bästa vännen och jag har haft en trevlig shoppinglördag. En sväng på torget fick alla tankar om plugg att försvinna - för ett litet tag. Nu är jag åter igen hemma hos min kära vän Projektarbete, fast lite hårprodukter och ett par jeans rikare.
(Och några hundralappar fattigare)
Men nu vet jag i alla fall vad jag ska ha på mig på 100-dagarsfesten som inträffar nu på måndag. Alltid skönt att ha en outfit klar!
Nu: sova middag.


PUSSPUSS!

Style Is Knowing Who You Are,What You Want To Say, And Not Giving A Damn


Take A Walk In My Shoes, Before You Judge Me

Skorna och väskan VET jag att jag ska köpa, resten vill jag bara ha!

Asså, den jackan. Om jag och Higgen åker till London igen, vilket vi håller på att planerar nu, då köper jag den jackan!
Väskan kanske jag får redan imorgon, då jag och Higgs ska ha en shopping-lördag!
Nu ska jag spela in lite till mitt projektarbete! Later!

Homework(out)

Idag efter skolan var det direkt hem till plugget som gällde. Men vafan, nu är jag så nära frihet att jag tänker vara en liten pluggis nu. Kommer tacka mig själv om 3 månader!
Men jag har hunnit med lite workout här hemma också!
Men nu är det våfflor med varma hallon som skriker efter mig!

Endast i Värnamo

What happens in Värnamo STAYS in Värnamo!


Morgontrött


BFF

Leighton Meester och Blake Lively. Eller Lovisa och Hedvig kanske?

Work Out

Jag kan ju vara den hurtigaste tjejen någonsin. Redan halv 11 var jag på väg till gymmet! Känns riktigt gott nu efter. Ska nog ta en promenad i slasket sen också!
Annars har dagen tillägnas plugget! Framför allt Projektarbetet!
Haha, det är verkligen exakt så.

I'm busy doing nothing

Asså kan ni fatta. Om ett halvår drar jag till USA. Jag kan hamna vart som helst!!!!!!!
Kanske i staden som aldrig sover?
Eller SanFran kanske?
Boston är nog stor chans att jag hamnar i. Finns många familjer som är ute efter Au Pairs där!
Jag vet i alla fall vart jag än hanar, kommer det bli världens bästa år!

Godmorgon!

Idag ska jag inte göra ett skit.


@ frisören

Ingenstans blir man så fin som hos frisören!
NU RYKER KRULLET!


You're the harmony to my melody

Jag hatar meningslösa dagar. 
Jag försöker skriva på mitt PA men det är så jävla tråkigt. Fastnade framför ett program som heter Friendzone. Haha blir jättenervös när jag kollar på det men måste se vad som händer. Det är en kille eller tjej som ska berätta för sin bästa kompis att han gillar henne!! Ush så hemskt.
Jag vill bara att det kan bli kväll så jag kan sova. Sova till imorgon!! För imorgon är det party. Men innan det, klippning, brunch på Egg & Milk och shopping!
Och nu börjar OC så, hehe, later dudes!

Extrem Makeover kanske?

Vet inte vad jag ska ta mig till. Är så rastlös! Hatar att vara rastlös!! Vad ska jag göra? Tips tack! (Har redan fått erbjudan att träna, jag tackade snällt och vänligt nej)

Au Pair

Nu känns det. Att livet efter studenten är nära! Och det kommer bli så bra.
Har sjukt mycket att göra nu både med skola, jobb och körkort att jag vet inte vart jag ska ta vägen, men jag tänker att allt slit kommer vara så mycket värt bara om drygt 3 månader! Den 5 Juni. Den dagen kommer allt bara släppa. Det kommer kännas tomt men så skönt! Åh vad jag längtar!
Och att Josefin nu inte kommer stanna ett halv år till i USA gör mig ännu gladare. För då får vi en svensk sommar tillsammans innan jag drar. Förhoppningsvis boendes i torpet.
I lördags var jag på ett informationsmöte om Au Pair och gjorde även intervjun man måste göra.
Waah sitter med fjärilar i magen just nu. Efter intervjun och allt känns det verkigen som att det är imorgon jag ska åka. Hehe, I wish... Kan jag bara inte få ta studenten tidigare så jag får komma iväg? Gaah, blir tokig. Kan typ inte tänka på annat. "Hur kommer min familj vara", "Vart kommer jag hamna", "Kommer barnen vara jobbiga" osv osv.
Allt jag vet nu, är att det kommer bli ett sjukt bra år.
Nu ska jag fortsätta fylla i ansökan så den blir klar!

Me gusta

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/778009/images/2012/pic_188675599.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/778009/images/2012/pic_188675599.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/778009/images/2012/pic_188675602.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/778009/images/2012/pic_188675602.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/778009/images/2012/pic_188675615.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/778009/images/2012/pic_188675615.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/778009/images/2012/pic_188675665.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/778009/images/2012/pic_188675667.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/778009/images/2012/pic_188675674.jpg" class="image">


USA

Ändrade planer. Nu är det säkert. Det enda som gäller efter studenten är USA.
Längtar som fan.
Frågan är vart jag kommer hamna! Det är bara till att vänta och se...





Det var allt för idag!

PUSSPUSS!

Euphoria

Gårdagen. Den var grym! Eller i alla fall kvällen! Med tequila efter tequila dansade vi natten lång. Eller fram tills jag kände att det var dags att åka hem! Idag har jag bytt ut dansgolvet mot sängen! Har inte rört mig ur fläcken på hela dagen! Haha gött.
Zappade in melodifestivalen förut också och blev väldigt glad över resultatet! Loreen ägde ju skiten ur alla!!!

Förresten så lovade jag ju en bild på jackan i skinnimitation jag köpte i torsdags, här har vi en. Absolut ingen snygg och seriös bild men ni får er en liten titt om hur den ser ut! Längtar till graderna stiger ute så man kan börja använda vårkläder!


Zero till hero!

Bild tagen under musikalrep! Det kommer bli så bra!


Nordiska Kompaniet

Ja, nu var det ett tag sen jag var inne här på bloggen. Har helt enkelt tagit lite ledigt! Och då menar jag från träning, plugg och städning! Har för det mesta sovit. Jag har gått i vinteride så att säga! Men nu har jag vaknat till och ska sätta mig för att skriva klart ett repotage om Charles Dickens! Planen är att jag ska skriva klart den nu på någon timma så att jag har tid för Hedvig senare. Vi ska ha movienight. Hihi, om jag får bestämma kommer vi kolla på Führerns Elit och Higgs kommer inte direkt säga nej till den!
Dagens dag (say whaat?) har inte varit så händelserik. Började med en extremt långtråkig (som vanligt) engelskalektion. Det var alla lektioner för dagen! Men jag kände att jag behövde något som hurrade upp mig lite, så jag tog en titt inne på NK och fann mig en brun skitsnygg skinnjacka med pälskrage! Bild kommer! :)
PUSSPUSS!

RSS 2.0