Allting går upp för mig när solen går ner

Så va det läggdags igen men åt precis Frozen Yogurt med Nadia och Mary så kan inte direkt sova.
Blev precis så sjukt sugen på Hönökaka med ost på. Sjukt mumsigt.
 
 

Memorial day

Såhär spenderade jag min måndag! Hela familjen låg vid poolen och åt meatball subs. Memorial day = ledighet för alla!
Tog barnen + Brandon till Plaster Fun Time där man fick måla små prynadssaker. Jag målade moroten och Brandon målade bläckfisken. LOL

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera btw.


Bestie hestie

Mina två små kycklingar. Älskar er.
 
 

5 månader

I fredags var det 5 months aneversary för mig här! Fattar ni, 5 månader? Det går alldeles för fort! Snart står jag i hallen här på Lingley Lane med väskorna redo att åka hem... Men det ska vi ju inte tänka på nu, har mer än halva tiden kvar här.
 
Eftersom Mary drog till Vermont med hennes värdfamilj fick jag och Nadia festa till det för oss själva! Så i fredags efter en lång vecka tyckte vi att en bio och middag på TGIF passade bra. Vi såg Iron man 3, jäkla bra film asså!! Sen sov Nadia hos mig för på lördagen, efter en lång och god pannkaks frulle, gled vi in i bilen och drog 1 timme norrut, för då hamnar man i New Hampshire!
 
 
Live free or die
 
 
Målet var ett outlet i Merrimack, vilket var ett grymt oulet! Hittade en del gottigotti kläder till sommaren. Sen tog vi en sväng till Nashua, vilket tydligen ska vara den näst största staden i New Hampshire men är man van vid Boston var det en liten stad. Men det var kul med lite utflykt.
 
Nadia och hennes Ralph Lauren...
 
Sen kom vi hem och drack lite vin och kollade på Friends hela natta. Idag skulle Nadia jobba så körde hem henne i morse vid 9 och efter det har jag haft film maraton med Pixie... Jag har sett 6 och en halv film idag! Bra jobbat va? White chics, When a stranger calls, Ice age 1, Mean girls, Clueless, Harry Potter & fången från Azkaban och slutet av Fast five. Yep har aldrig kollat så mycket film på samma gång.
 
Nu däremot är det dags att sova, måndag imorgon!!! Upp tidigt. MEN PÅ FREDAG DRAR JAG OCH NADIA TILL NEW JERSEY, whoopa! Taggad som fasen.

Blogg? Vadå blogg?

Har nästan glömt bort bloggen helt! Bättring Lovisa!!! När var det sist jag bloggade? 3 veckor sen kanske. Innan DC var det i alla fall. Men det har hänt en hel del sen sist! 
Kan ju börja med att säga att Washington DC är en av mina favoritstäder här i USA. Grym stad. Det blev lite fest, lite seightseen, lite vita huset, lite shopping och lite bal.
 
Slänger in några bilder som får summera resan lite.

 
 
 
Annars har jag och barnen hoppat studsmatta (som nu mer är nedgrävd i jorden), ritat, gått promenader, öppnat poolen, vart på Lazer Zone och spelat Lazer tag och spelmaskiner (Justin vann Jackpot!)
 
 
Solmålningen målade jag på Joanna's jobb. De hade en team bonding night med målning på schemat där familj fick följa med! Nu hänger den fint ovanför min säng!
Sen började jag skissa Audrey Hepburn, har fortfarande inte gjort klart den bara.
 
 
Det var väl det mesta som har hänt. Har väl inte nämnt bombningen på marathon, men det känns så längesen nu. Var inne och strosade runt i Boston i söndags med Nadia och Mary och då tog vi svängen förbi där bombningen var. Massa blommor och sånt. Kan lägga upp bilder på det sen eller imorgon för har inte de bilderna på datorn än! 
Nu ska jag snart göra taco till kidsen och mig. Har en födelsedagshelg framför mig! Quin fyller 9 imorgon och på söndag har hon sitt poolparty! Kommer bli kul!
 
Ha det gott! Nu ska jag bli bättre på att uppdatera bloggis. 
 
 
 

RSS 2.0