Growing Older Is No Excuse For Growing Up

Idag fyller världens bästa bror år. Han är verkligen världens bästa bror. Så alla andra bröder här i världen, släng er i väggen, ni är ingenting brevid min GG.

Come To Sweden And I'll Give You A Tour

Här har ni killen som vann träffen med Megan Fox. Fan va han gjorde det bra!


Hurts So Good

Sitter återigen i den otroligt tråkiga vänthallen. Jag har nummer 17, just nu tar de hand om nummer 8. Det här kommer ta evigheter. Skitkul


Energi

Måste bli av med all min energi på något sätt. Tar med mig syster och glider iväg till Friskis och Svettis för ett gympapass! Gillar egentligen inte gympapass men eftersom jag kommer på det såhär sent finns det inga platser kvar på Indoor walking (min favorit!) Och gympa är bättre än att sitta hemma och slöa!
PUSSPUSS!

I Dream Big


Best Friend

Årets fetaste grattis går till Daniel idag! Min lille bebis fyller 19!
Love you Booboooo!!

Monday I Dont't Care About

Två bilder från lördagen! Syrran och jag vet hur man partajar. Jag och Viktor vet hur man landsharkar.


So What We Get Drunk?


Gårdagen blev så lyckad! Först ut var det lunch med Friberg-Jonsson hos oss, för att fira att Josefin är hemma i Sverige. Det blev lite dricka hit och dricka dit redan då, så jag och Hedvig hade förat ordentligt innan vi gav oss ut på stan! Vi satte oss en stund på Linnéterassen och fortsatte drickandet med varsin drink. Tog sedan en liten promenad på avenyn ner till Sense på Kungsportsplatsen där vi tog ytterligare lite drinkydrinky.
Sen var det raka vägen till Båten som gällde! Där träffade vi på ett gött gäng och vi blev kvar där fram tills att vi blev sugna på McDonalds. Väl på donken var onödigt många och helt plötsligt är Higgen och Olga borta! Då hade de gått till bussen för att hinna med den. De hinner med den, vi missar den. MEN vi vill ju så gärna åka med bussjäveln så vi hoppar in i en taxi och kör ikapp bussen! Några minuter senare sitter vi på bussen och sjunger med ett gäng som spelar munspel och beatboxar. Trevligt!
Det var en riktigt lyckad kväll!


I Don't Get Drunk - I get Awesome


Tänkte skriva vad som hände igår. Men det hände så mycket så jag återkommer när jag har funderat ut vad jag kan skriva! Det blev en sjukt bra kväll i alla fall!


We Are The World

Tror jag har nämnt det förut. Men den här låten är helt galen. Ryser faktiskt av den, och jag ryser sällan. Självklart är det min älskling som ligger bakom den här låten. Michael skrev den tillsammans med Lionel Richie.
Versionen från 85 är helt klart bäst MEN måste säga att det senaste är bra också! Smälter lite när Lil Wayne sjunger i den. Favoriterna är annars MJ, Bruce Springsteen, Stevie Wonder och Cyndi Lauper!
Skulle kunna lyssna på den här låten om och om igen hela natten. Tror faktiskt jag ska göra det.
Gillar faktiskt att Celiné Dion gör Cyndi's del! Hon gör det så braaaaa!

Torsdag.

Sitter i en riktigt tråkig vänthall och väntar på min tur. Ska kolla hur det står till med mina astmaproblem. Något är det som inte stämmer!

Ciao!


Seffi Is Back In Town!

Ja, är det inte sjukt? Har väntat i evigheter på den här dagen och nu sitter hon i rummet brevid! Nu känns allt som vanligt igen, förutom att GG inte är hemma då. Men det är ju inget konstigt att han är ute och flänger i världen. För två veckor sen var han i Zurich, en vecka sen var han i Ljungbyhed, för några dagar sen var han hemma och nu är han i Oslo. Och vem vet vart han ska sen? Men det är skönt att ha Josefin hemma igen!
Sen 8 augusti har jag bara väntat och väntat på den här dagen!

Nu, damer och herrar, hundar och katter, ska jag störa Josefin i hennes uppackning! Sen är det dags för powerwalk!

PUSSPUSS

I Wanna Face The Fear But Not Feel Scared


Pølse?

Om två veckor hoppar jag och min sköna klass på bussen som ska ta oss till Köpenhamn!
Även om det bara är till grannlandet vi ska känner jag att det är en liten resa som behövs nu. Har inte varit ute och rest sen jullovet, ingen skidsemester alltså. Känns tomt. Så den här lilla trippen kommer nog pigga upp mig!


Work

Blir helt slut av att jobba. Ont i rygg och fötter. Men unnade mig en sån där dyr tidning man aldrig annars köper, så just nu kan man hitta mig utsträck i soffan med min trevliga tidning, och datorn såklart!

Before I Die I Want To...


Asthma Can Kiss My Ass

Igår var ingen bra dag. Börjar dagen med att städa rummet och ja, det blev rent och fint men när man är allergisk mot kvalster kanske man inte ska damma och städa. Så det slutade med att både ögon och näsa rann och kliade!
Framåt kvällen blev det inte direkt bättre. Födelsedagsfirandet hos min rödtott Malin var hur grym som helst med sköna gubbar som jag inte träffat sen högstadiet! Eller det var grymt fram tills att jag fick en astma attack. Kunde inte riktigt koncentrera mig i ett litet rum med 30 pers (och 30 grader) och inte kunna andas, så min fina bror åkte och plockade upp mig så åkte jag hem och kollade på Gladiator istället. När GG är hemma är det den filmen som gäller, ingen idé att komma med andra förslag. Möjligtvis Luftens hjältar.
Vad gör jag idag då? Jo jag gav mig på att fortsätta städa i huset förut så nu sitter jag här med rinnande och kliande ögon och blir tokig - Smart!
Hur fin är inte min älskling här då? ahhh
PussPuss!

Jenna Marbles

Just gotta love her!

Zero till Hero

Har haft den bästa veckan verkligen! Allt blev så himla lyckat och alla var så glada! Vill göra det igen! Kan verkligen inte beskriva med ord hur det känns nu efter musikalen.
Känns lite tomt nu såhär efter, men vi har i alla fall ett gott minne!

RSS 2.0