Bullbak

Och vad har hänt sen sist? Inte mycket. Jobbar en del nu innan USA och sånt. 40 dagar kvar nu! Helt sjukt va tiden går fort. Och den 14-16 kickar jag och Palle till Stockholm och stollar till det lite! Några dagar i Stockholm sitter alltid bra! 
 
I lördags blev jag och Malin väldigt baksugna och funderade på vad vi kunde göra, så här har vi resultatet på mina och Malins extremt goda bullar. Några kanel och några vanilj. De blev verkligen sjukt goda. 
 
 
Nu ska jag snart hoppi sängi, så jag är pigg imorgon. Lååång arbetsdag och utgång på det! Då vill man ju inte vara trött.

Resfeber

Kolla vad som hade trillat ner i brevlådan idag! Min "extramamma" Ingéla, alltså min bästa kompis mamma, skickade resfeberpiller till mig. Haha, gulligt! Kan jag behöva. Så fort jag tänker på min resa och att det är så snart får jag fjärilar i magen! Fast nervositeten har inte kommit än! 
 
 
 
 
Och nu har jag bokat in tid till ambassaden i stockholm för visumet och sånt. Den 14-16 november kommer jag spendera i Stockholm med Pauline och kanske Malin! Fancy!
 
 
Nu är det 48 dagar kvar. Fattar ni hur fort tiden går? Snart sitter jag på planet som ska ta mig till New York. 
 

Värnamo

Japp, i helgen tog jag ledigt och tog en sväng till lilla Värnamo. Alltid lika trevligt, men denna gången var det lite speciellt eftersom min kära morbor har fyllt 50. Så det blev allt från öl till sotartårta.
 
Och det här är vad jag menar när jag säger sotartårta.
 
 
Mamma försökte få en bra bild på mig och Juia. Men det gick sådär.
 
Men jag älskar henne. Hon är, och kommer alltid vara världens bästa plåster.
Hon blev liiite sugen på att sätta tänderna i smörgåstårtan som stirrade på oss.
 
 
Sen var det dags för piggelin-shot!!
 
 
Bästaste.
 
Sen kom resten av gänget, och det blev typ såhär för alla.
 
Ja det var allt för denna helgen. Nu är jag tillbaka till mitt göteborgs-liv igen. Sova, jobba, träna fezzt och om igen.
 
 

Autumn

Här har vi bilderna! Alla glada, hösten has arrived. Och jag gillar det INTE
 
 
 

Sad.

Har en riktigt kass dag. Nästan lite ironiskt att jag lyssnar på en låt som heter sad. Bra är den iof, men Maroon 5 har väl inte gjort något dåligt?
 
 
Btw. Det jag ser utanför mitt fönster gör mig inte gladare direkt. Höst? försöker lägga upp en bild för att visa er som har missat att det är helt orange/rött ute, men det funkar inte, lägger väl upp de bilderna imorgon då!
 
 
 
 
 
 

One Direction

Har precis kollat på One Direction's konsert i Bournemouth. Fan, tror jag är kär. 
 
Jag hade!!
 
 
 

RSS 2.0